Η κοροϊδία με τους δήθεν ασυνόδευτους ανήλικους λαθρομετανάστες πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει!
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με πρόταση νόμου, εισηγείται να θεωρούνται ως ενήλικες όσοι εκ των λαθρομεταναστών αρνούνται να προχωρήσουν σε ιατρικές εξετάσεις για να καταδειχθεί η πραγματική τους ηλικία, στις περιπτώσεις που υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες από τις αρμόδιες αρχές αν είναι ενήλικες ή ανήλικοι.
Η πρόταση νόμου του ΕΛΑΜ θα επιλύσει μεγάλο μέρος του προβλήματος με τους δήθεν ασυνόδευτους μη ενήλικες. Αυτό εφαρμόζεται σε τουλάχιστον 15 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Οι μόνοι που έμειναν να υπερασπίζονται όσους εμπαίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία και απειλούν την ασφάλεια των πραγματικών ανηλίκων είναι οι διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που όλοι γνωρίζουν τον ύποπτο ρόλο τους.
Για την πρόταση νόμου του ΕΛΑΜ μίλησε ο βουλευτής της Παράταξης μας Σωτήρης Ιωάννου, τόσο στην βουλή όσο και σε διάφορες τηλεοπτικές και άλλες εκπομπές.
Η δήλωση στην Βουλή των Αντιπροσώπων:
Πιο κάτω η συζήτηση στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ όπου θα παρατηρήσετε για ακόμα μία φορά το μένος του ΑΚΕΛ εναντίον του ΕΛΑΜ και πως το κομμουνιστικό κόμμα υπερασπίζεται τους λαθρομετανάστες:
Η συνέντευξη του βουλευτή μας στο Ράδιο Πρώτο:
Η συνέντευξη του Σωτήρη Ιωάννου στο Ομέγα: