Επειδή όλοι θα σταθούν στο διαδικαστικό και στην διαρροή των θεμάτων των εξετάσεων, εμείς θα σταθούμε στο τι μέλλει γενέσθαι με όλους αυτούς που ετοιμάστηκαν για να παρακαθίσουν εξετάσεις, αφιερώνοντας ώρες και χρήματα για να προετοιμαστούν.

Πέρα από τις όποιες ευθύνες που θα πρέπει να επιρριφθούν στους αρμοδίους, καλούμε την Κυβέρνηση να απαντήσει, τι θα πράξει με όλους τους συμπατριώτες μας που “κρέμασε” με την κακοδιαχείριση, αφήνοντας τους εκτεθειμένους.

Γραφείο Τύπου
Εκλογικού Επιτελείου
Χρίστου Χρίστου
Υποψήφιου ΠτΔ

Να αναληφθούν οι ευθύνες για την διαρροή των εξετάσεων

Η τεράστια γκάφα ολκής θέτει υπό αμφισβήτηση το αδιάβλητο των εξετάσεων των εκπαιδευτικών για κατάταξη στον πίνακα των διορισίμων, αλλά και τα θεμέλια της πολυδιαφημιζόμενης, από την Κυβέρνηση, μεταρρύθμισης.

Να θυμίσουμε ότι το Κίνημά μας προέβλεψε ότι το νέο σύστημα διορισμών θα είχε τεράστια κενά, όπως άλλωστε αποδείχθηκε, η ύπαρξη των οποίων θα αδικούσε μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας.

Επί του προκειμένου όμως, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ζητεί να προχωρήσουν άμεσα οι έρευνες για να αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου αναλογούν. Ταυτόχρονα, αν και πολλές φορές διατυπώσαμε τις τεράστιες διαφωνίες μας με τον Υπουργό Παιδείας, εν τούτοις είναι προς τιμή του που έθεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την παραίτηση του.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)