Κλιμακώνεται η ένταση στην Ευρώπη με τους απανταχού ισλαμιστές τρομοκράτες, οι οποίοι με τον μανδύα του ταλαιπωρημένου λαθρομετανάστη εκτελούν όποιον έχει αντίθετη άποψη από αυτούς. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της πρωτεύουσας της Δανίας να νοιώσει τον τρόμο, όταν ένας τζιχαντιστής οπλισμένος, όπως δείχνουν τα στοιχεία, με υποπολυβόλο, άνοιξε πυρ εναντίον εκδηλώσεως σχετικής με την ελευθερία της έκφρασης, στην οποία παρίστατο σκιτσογράφος, ο οποίος βρίσκεται στις σχετικές λίστες των τζιχαντιστών, επειδή έχει «προσβάλει» στο παρελθόν τον Μωάμεθ.

Αποτέλεσμα αυτής της επιθέσεως ήταν ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες. Τελικά, λίγο προτού η αστυνομία σκοτώσει τον δράστη, ο ίδιος πραγματοποίησε άλλη μία επίθεση με έναν νεκρό. Να σημειωθεί ότι ο μουσουλμάνος δολοφόνος ήταν γνωστός στις μυστικές υπηρεσίες της Δανίας λόγω των επαφών του με άλλους τζιχαντιστές.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχουμε από καιρό ζητήσει από τις Αρχές να εφαρμόσουν αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, απελαύνοντας όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στα εδάφη που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία και παράλληλα να κλείσουν τα οδοφράγματα αφού αποδεδειγμένα πλέον τα κατεχόμενα μέρη μας αποτελούν άντρο της τρομοκρατίας. Με τον ρυθμό που εξαπλώνεται η τρομοκρατία, δυστυχώς και σε χώρες της Μεσογείου, δεν θα αργήσει να έρθει ο καιρός που θα θρηνήσουμε και στην Κύπρο θύματα, αν δεν ληφθούν επιτέλους τα αναγκαία μέτρα.

Να παρθούν σήμερα μέτρα, για να μην κλαίμε αύριο…

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)