Παρακολουθούμε άναυδοι, όπως και ολόκληρη η κοινωνία, τις αποκαλύψεις του Ν. Κληρίδη για διαπλοκή στο δικαστικό Σώμα, σε βαθμό που υπήρξε, όπως αναφέρει, επηρεασμός αποφάσεων της δικαιοσύνης, για να ευνοηθεί συγκεκριμένο τραπεζικό ίδρυμα.

Καλούμε την Κυβέρνηση να παρέμβει καταλυτικά, ούτως ώστε να μην χαθεί, ούτε να ξεχαστεί η συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά να ριχθεί άπλετο φως.

Επί τη ευκαιρία, αξίζει να θυμίσουμε ακόμα ένα σκάνδαλο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Κίνημά μας, που αφορούσε και πάλι διαπλοκή στο Δικαστικό Σώμα, με παραποίηση πρακτικών δικαστικής διαδικασίας και εμπλοκή δικαστή σε στημένη υπόθεση. Δυστυχώς όμως, η εγγραφή αυτεπάγγελτης εξέτασης για την συγκεκριμένη υπόθεση, απορρίφθηκε από όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Απαιτούμε, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), να μετουσιωθεί σε πράξη το αίτημα του λαού για πλήρη διαφάνεια και τιμωρία. Μόνο έτσι θα καταπολεμηθεί η διαπλοκή και η διαφθορά, και όχι με κούφια λόγια και υποσχέσεις.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)