Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει απερίφραστα τις δηλώσεις της ανθελληνικής κυβέρνησης, δια στόματος του πρωθυπουργού της Αντώνη Σαμαρά.

Σε μια άνευ προηγούμενου πρόκληση για τον Ελληνισμό, ο ανεκδιήγητος και τραγικά ανιστόρητος Ελλαδίτης υπάλληλος της Μέρκελ, εξομοίωσε την Ελληνοκυπριακή κοινότητα με την Τουρκο«κυπριακή» μειονότητα, αναγάγωντας τους δεύτερους σε κοινότητα ισότιμη με τους αυτόχθονες κατοίκους του νησιού.

Τα ανδρείκελα σε Κυπριστάν και Ελλαδιστάν έβαλαν στόχο να ξεπουλήσουν την Κύπρο. Οι προδοτικές κινήσεις των τελευταίων ημερών τους αφήνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένους στην ροή της ιστορίας που αποτελεί τον αμείλικτο κριτή των πάντων.

Σύμφωνα πάντα με την Ελληνική ιστορία μετά την Ύβρη ακολουθεί η Νέμεσις και αυτή την φορά θα είναι αμείλικτη και αδίστακτη με τους Εθνοπροδότες. Ο λαός αργά η γρήγορα θα αφυπνιστεί και θα τους στείλει στα αζήτητα της ιστορίας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει ότι δεν αναγνωρίζει καμιά συμφωνία μεταξύ των εντολοδόχων της Ελλαδικής και της Κυπριακής κυβέρνησης και κανένα συμφωνημένο ανακοινωθέν. Δεν θα συναινέσουμε στην νέα μεγάλη Εθνική προδοσία που συντελείτε και προειδοποιούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να ξεπουλήσει την πατρίδα μας.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)