Μετά τις τέσσερις δολοφονίες που έλαβαν χώρα στην Αγία Νάπα την περασμένη Πέμπτη, 23/6/16, εγείρονται κάποια σημαντικά ερωτήματα που θα πρέπει να προβληματίσουν όλους τους αρμόδιους φορείς, τα Υπουργεία, κυρίως όμως την Κυβέρνηση.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί οι δράστες, που είχαν πλούσιο εγκληματικό παρελθόν, αφού είχαν ταξιδέψει από την Τουρκία στα κατεχόμενα, εισήλθαν στις ελεύθερες περιοχές δια μέσω των οδοφραγμάτων.

Διερωτόμαστε τι επίπεδο ελέγχου παρέχεται στα οδοφράγματα και τι μέτρα λαμβάνονται ούτως ώστε να αποκοπούν εγκληματικά στοιχεία, από το να εισέλθουν στις ελεύθερες περιοχές.

Δυστυχώς όμως βλέπουμε τα μέτρα είναι ελλιπέστατα έως και ανύπαρκτα, μετατρέποντας τα οδοφράγματα σε μια μαύρη τρύπα, από όπου μπορούν να εισέλθουν και να εξέλθουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, ανεξέλεγκτα, εγκληματικά στοιχεία, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα παράνομο κράτος που κανείς δεν μπορεί να επέμβει

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτούμε άμεσα να κλείσουν τα οδοφράγματα, αφού δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα, παρά μόνο αυξάνουν το κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας και αναβαθμίζουν καθημερινά την θέση του ψευδοκράτους, σε όλους τους τομείς. 

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)