Δεν θα έρθει τελικά να δικαστεί στην Κύπρο ο Λεωνίδας Μπόμπολας για να δικαστεί όσο αφορά τις καταγγελίες προς την εταιρεία Helector, δικών του συμφερόντων, η οποία υπερχρέωνε το Δήμο Πάφου για τη διαχείριση των σκουπιδιών. Οι δικαστικές αρχές διαθέτουν καταθέσεις με τις οποίες φανερώνεται πως οι δωροδοκίες και οι υπερτιμολογήσεις έγιναν εν γνώση του επιχειρηματία.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί την άμεση έκδοση του Λεωνίδα Μπόμπολα ώστε να δικαστεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Στο σκαμνί της δικαιοσύνης οφείλουν να καθίσουν και όσοι άλλοι εμπλέκονται στα σκάνδαλα και ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια της πατρίδας μας. Ο Λ. Μπόμπολας καλύπτεται από συγκεκριμένους κύκλους σε Ελλάδα και Κύπρο, γιατί πιθανή καταδίκη του θα συμπαρασύρει και άλλα μεγάλα πολιτικά πρόσωπα.

Το Κίνημα μας τονίζει ότι θα είναι πρωτοπόρο στον αγώνα για κάθαρση και δεν θα επιτρέψει να σκεπαστούν άλλες υποθέσεις. Έχουμε δώσει όρκο έναντι του λαού, ότι θα πολεμήσουμε την διαφθορά και δεν έχουμε το δικαίωμα να τον αθετήσουμε.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)