Προχωρά το ξεπούλημα της Κύπρου, ή διάΛΥΣΗ της Κυπριακής Δημοκρατίας ή αλλιώς, όπως την αποκαλούν οι διάφοροι νεοφιλελεύθεροι, επαναπροσεγγιστές, η λύση (;;;) της Ομοσπονδίας.

Οι ελαφρόμυαλοι, το λιγότερο που μπορούμε να τους αποκαλέσουμε, συμπατριώτες μας μπορούν να μεταβαίνουν στα κατεχόμενα με την ταυτότητα τους και μόνο. Μπορούν να επιδεικνύουν την ταυτότητα, κάτω από την ένδειξη «καλώς ήρθατε στην Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου» σε ανύπαρκτες και παράνομες αρχές για να εισέρχονται εντός των κατεχόμενων εδαφών μας.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο συνεχίζουν να αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος, βοηθώντας το μακρύ χέρι της Άγκυρας, του Κύπριους πολιτικάντηδες στα υποχθόνια σχέδια τους.

Με την κίνηση αυτή, προσπαθούν να αναγάγουν τον εαυτό τους σε νόμιμο κράτος, ισότιμο με την διεθνώς αναγνωρισμένη Κυπριακή Δημοκρατία. Όπως μεταδίδεται από το “τ/κ πρακτορείο ειδήσεων” ούτε “βίζα”, ούτε “σφραγίδα” χρειάζονται πλέον για τις διελεύσεις, δείχνουν μόνο την ταυτότητά τους στον επι καθήκοντι υπάλληλο και γίνεται η καταγραφή.

Το μέτρο ανακοινώθηκε μετά την πρώτη συνάντηση των δύο Κοινοταρχών, όπως αρέσκεται να αποκαλείτε άλλωστε ο Ανανστασιάδης.

Δυστυχώς κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι διακίνηση από και προς τα κατεχόμενα είναι Εθνικά επιζήμια και εναντίον του ίδιου του κοινωνικού συνόλου. Οι χαρτογιακάδες, απλά παρακολουθούν αφού κανένας δεν έχει το σθένος και την τόλμη να ενημερώσει σωστά τον λαό μας.

Μόνο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει σαν πάγια του θέση να κλείσουν άμεσα όλα τα οδοφράγματα και να σταματήσει η έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους, που οδηγεί το Εθνικό μας πρόβλημα σε τετελεσμένα γεγονότα.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες χρειάζεται φωνή αντίστασης, η φωνή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο λαός να αναληφθεί ότι δεν ξεπουλήθηκαν όλοι και να μην νιώθει ηττημένος. Χρειάζεται η φωνή αυτή που θα τον αφυπνίσει και Κοινωνικά και Εθνικά.