Η Κύπρος τις τελευταίες ημέρες κλυδωνίζεται από τις αποκαλύψεις ενός ακόμη σκανδάλου με πολιτικές προεκτάσεις. Τα τελευταία όμως χρόνια οι πολίτες του τόπου μας έχουν γίνει μάρτυρες της οριζόντιας διαφθοράς όλων των πολιτικών κομμάτων.

Το ΕΛΑΜ αποτελεί το μοναδικό πολιτικό χώρο που δεν εμπλέκεται σε οποιοδήποτε σκάνδαλο στην πολιτική σκηνή του τόπου. Η Παράταξή μας διακρίνεται από την καθαρότητά της. Δεν είμαστε ανεμειγμένοι σε οποιαδήποτε παράνομη δοσοληψία και υπόθεση διαφθοράς.

Από την πρώτη στιγμή στεκόμαστε στο πλευρό των πολιτών και απέναντι από αυτούς που καθημερινά διασύρουν το όνομα της Κύπρου διεθνώς και τραυματίζουν ανεπανόρθωτα την Κυπριακή Οικονομία.

Απαιτούμε την πλήρη κάθαρση της πολιτικής σκηνής της χώρας μας. Όσοι φέρουν ευθύνη για το σημερινό κατάντημα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά και η Δικαιοσύνη να καταστεί αμείλικτη σε ζητήματα πολιτικής διαφθοράς.

Δρομολαξιά, ΣΑΠΑ, Συνεργατισμός, Λίστα Γιωρκάτζη, Πρόγραμμα πολιτογραφήσεων αποτελούν τη κορυφή του παγόβουνου της πολιτικής διαφθοράς την τελευταία περίοδο. Τελικά η καμπάνα του Γενικού Εισαγγελέα για ποιον πρέπει να χτυπήσει;