Την ώρα που συνεδρίαζε σήμερα ο ολομέλεια της βουλής, κάτοικοι, κοινοτάρχες και άλλοι επηρεαζόμενοι της Κοκκινοτριμιθιάς και των γύρω περιοχών, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της βουλής για να διαμαρτυρηθούν για την σωρεία προβλημάτων που δημιουργούνται από το κέντρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών Πουρνάρα.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου, αρχικά ενημέρωσε την Πρόεδρο της βουλής Αννίτα Δημητρίου για την παρουσία των κατοίκων. Όταν έλαβε «αρνητική» απάντηση, εξήλθε της αίθουσας και συνομίλησε με την αντιπροσωπεία των επηρεαζόμενων κατοίκων.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι το ΜΟΝΟ κόμμα που διαχρονικά στάθηκε και στέκεται στο πλευρό των επηρεαζόμενων κατοίκων και το ΜΟΝΟ κόμμα που καθημερινά παρουσιάζει τα προβλήματα στην περιοχή από την παρουσία και την παράνομη δράση των λαθρομεταναστών. Είναι το κόμμα που ΑΝΕΔΕΙΞΕ το μέγα θέμα της Μετανάστευσης και που όλοι οι άλλοι αποκαλούσαν «ρατσιστικό και ξενοφοβικό». Σήμερα, ενόψει Προεδρικών, ΟΛΟΙ χρησιμοποιούν το Μεταναστευτικό και παρουσιάζονται δήθεν ευαίσθητοι προς αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος!…