Δεκάδες μέλη, φίλοι και υποστηρικτές της Παράταξης μας έδωσαν ψες το παρών τους στα εγκαίνια των νέων πολιτικών γραφείων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στη Λεμεσό.

Η βραδιά άρχισε με Αγιασμό, ενώ τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν ο Επαρχιακός Λεμεσού Πόλυς Ανωγυριάτης, ο συναγωνιστής Παναγιώτης Σάββα και τα υπόλοιπα μέλη της Επαρχιακής Λεμεσού.

Ο Πόλυς Ανωγυριάτης ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν και έκαναν πράξη, η Λεμεσός να αποκτήσει τα νέα της πολιτικά γραφεία.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΕΛΑΜ και ο βουλευτής μας Σωτήρης Ιωάννου.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου, αφού συνεχάρη όσους συνέβαλαν στην δημιουργία των γραφείων, κάλεσε άπαντες σε εγρήγορση και σκληρή δουλειά ενόψει Προεδρικών εκλογών, έτσι ώστε το ΕΛΑΜ να βγει κερδισμένο και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ποσοστά την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Αυτό, είπε ο Χρίστος Χρίστου, θα είναι η απάντηση μας στον παλαιοκομματισμό και την πολιτική της διαφθοράς, της διαπλοκής και των προσπαθειών τους για κατάργηση κάθε αξίας και θεσμού στην Πατρίδα μας, όπως είναι η οικογένεια, η Θρησκεία και η φιλοπατρία.

Η Τελετή εγκαινίων ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και δεξίωση.