Προεκλογικών συνέχεια για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αυτή την φορά στην Κοφίνου. Η όλη εκδήλωση έγινε με την παρουσία του προέδρου του κινήματος μας, Χρίστο Χρίστου.

Μήνυμα νίκης έδωσαν οι κάτοικοι της περιοχής αφού η αίθουσα ήταν κατάμεστη, από νέους και παλιούς υποστηρικτές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των βιογραφικών των έξι υποψηφίων του κινήματος μας. Βασιλείου Μάριος, Γεάδη Γεάδης, Κασάπη Δέσποινα – Ανδρέου, Κλεοβούλου Παναγιώτης, Μεσαρίτης Χαράλαμπος, Μιχαήλ Μιχαλάκης.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι τρεις υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του κινήματος που ήταν παρόντες. Πρώτη η συναγωνίστρια Δέσποινα Κασάπη – Ανδρέου όπου εξήρε τον ρόλο της γυναίκας στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Παναγιώτης Κλεοβούλου, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Λεμεσό κατά της εκδήλωσης διαμαρτυρίας ενάντια στον Ταλάτ, ενώ ακολούθως έκανε αναφορά στο Κυπριακό. Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη, όπου έκανε μια εκτενή αναφορά στους στόχους μας εντός του Ευρωκοινοβουλίου και τις θέσεις μας στην Οικονομία.

Τελευταίος έλαβε τον λόγο ο πρόεδρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Κύπρου, Χρίστος Χρίστου, τονίζοντας του λόγους για τους οποίους πρέπει ο λαός να στηρίξει το Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο, καθώς αυτό αποτελεί την απαρχή της κάθαρσης της διαφθοράς στον τόπο μας. Κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει προσηλωμένος στον αγώνα, καθώς τίποτα δεν τελειώνει στις Ευρωεκλογές.

Η συνάντηση έκλεισε με συζήτηση και τα ερωτήματα των παρευρισκομένων.

oloi 7e060

desp def1e

pan aa776

gea 48229

chr c1a0a

kosmos1 5c7aa

kosmos2 f5fdd