Στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΚ Πάφου πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για τους δήμους και της κοινότητες της πόλης και επαρχίας Πάφου.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Ιωάννης Όσκης εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου, ο οποίος μίλησε για την πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος από την ίδρυσή του, που εναντίων όλων έδωσε ένα αγώνα, καταφέρνοντας να σπάσει το κομματικό κατεστημένο τον περασμένο Μάιο εκλέγοντας δύο βουλευτές.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Επαρχιακός Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Πέτρος Κουντουρέσιης, ο οποίος παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Παράλληλα έστειλε το μήνυμα πως από την Κυριακή θα υπάρχουν Έλληνες Εθνικιστές στα Δημοτικά/Κοινοτικά Συμβούλια της Επαρχίας Πάφου, σπάζοντας το σύστημα της διαφθοράς και της κλεπτοκρατίας.

Τελευταίος ομιλητής, ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, ο οποίος με δυναμισμό ανέλυσε τους λόγους που οι Έλληνες Εθνικιστές εναντιώνονται στην καταστροφική λύση στα πλαίσια της Ομοσπονδίας, κάνοντας λόγο για τους σκεπτικό αποχώρησης από το Εθνικό Συμβούλιο. Τέλος μίλησε για τις Δημοτικές Εκλογές, που με σύνθημα «Διώξε τους Βολεμένους, Ψήφισε ΕΛΑΜ», το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα αποκτήσει λόγο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ως είθισται με όλο τον κόσμο σε στάση προσοχής να ψέλνει τον Εθνικό Ύμνο.