Έλληνες πατριώτες κατέκλισαν την αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων Πάνω Πολεμιδιών στέλνοντας ηχηρό μήνυμα Νίκης για το ΕΛΑΜ από την Λεμεσό ενόψει των βουλευτικών εκλογών, στην επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Πόλης.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Επαρχιακός Λεμεσού και υποψήφιος βουλευτής Στέλιος Νεάρχου ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις θέσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στο Κυπριακό, την οικονομία και για επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας. Ξεκαθάρισε πως το ΕΛΑΜ αποτελεί το μοναδικό κόμμα που έχει καθαρές αντιομοσπονδιακές θέσεις από την μέρα ιδρύσεώς του. Επίσης κατακεραύνωσε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που εξαθλίωσε τον λαό, παραθέτοντας τις προτάσεις του ΕΛΑΜ για πάταξη της ανεργίας θέτοντας τις βάσεις για μια γερή εθνική οικονομία.

Ακολούθως η συντονίστρια της Εκδήλωσης, συναγωνίστρια Μαρκέλλα Καλαπόδα, παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές της Επαρχίας Λεμεσού διαβάζοντας τα βιογραφικά τους.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Λεμεσού, με αλφαβητική σειρά, είναι οι ακόλουθοι:

Ανδρέου Ανδρέας (Γεράσας) Βασιλειάδης Κωστάκης Νεάρχου Στυλιανός Νικολάου Χαράλαμπος (Χάρης) Παναγίδης Μιχάλης Χαραλάμπους Μάριος.

Ακολούθως οι υποψήφιοι βουλευτές Λεμεσού απηύθυναν τον δικό τους αγωνιστικό χαιρετισμό, καλώντας όλους τους Έλληνες πατριώτες να σταθούν δίπλα στο ΕΛΑΜ, το μοναδικό κόμμα που μπαίνοντας στη βουλή θα απαιτήσει κάθαρση και τιμωρία στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Το μοναδικό κόμμα που έχει ως στόχο την εθνική επιβίωση στη γη των προγόνων μας. Με την δύναμη που θα λάβει το ΕΛΑΜ στις 22 Μαΐου θα μπει στη βουλή ορθώνοντας δυναμικά τον λόγο της Εθνικής Αντίστασης.

Τελευταίος ομιλητής ο πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κ. Χρίστος Χρίστου, ο οποίος έστειλε το δικό του αγωνιστικό μήνυμα στον κόσμο να σταθεί δίπλα στο ΕΛΑΜ, για να ορθώσει ανάστημα ο Κυπριακός Ελληνισμός απέναντι σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον μας. Τόνισε πως με το ΕΛΑΜ στη βουλή θα γίνει η αλλαγή, διότι οι ΕΛΑΜίτες βάζουν την Πατρίδα τους πάνω από προσωπικά και κομματικά συμφέρονται και την σημαία του Έθνους πάνω από τις καρέκλες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ως είθισται με τον Εθνικό Ύμνο, στέλνοντας το μήνυμα στον Ανανστασιάδη πως οι Έλληνες Πατριώτες δεν θα ανεχτούν την λύση ομοσπονδίας, η οποία μεταξύ άλλων θα καταργήσει τον Εθνικό Ύμνο.

xristos2 aeb2f

stelios bef31

xristos1 b92ab

markella 8fe80

gerasas 2499a

kostakis 737cd

gewrgiou 338e1

xaris 19836

panayidis fae98

charlampous 55db3

mixalis 4d7ed

ipopsifioi a705f

ipopsifioi2 e4ecf

kosmos1 e7baf

kosmos2 a0e38

kosmos3 0da97

kosmos4 9b3b2