Με την παρουσία πέραν των 300 ατόμων και Κεντρικό σύνθημα «Διώξε τους Βολεμένους, Ψήφισε ΕΛΑΜ» πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “Κώστας Σοφιανός” στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίου Αθανασίου η Πανεπαρχιακή Προεκλογική Συγκέντρωση του Ε.ΛΑ.Μ. στη Λεμεσό, ενόψει των Εκλογών Τοπικής Αυτοδιοίκησης την Κυριακή.

Τον λόγο πρώτος πήρε εκ μέρους του Πολιτικού Γραφείου του ΕΛΑΜ ο συναγωνιστής Ιωάννης Όσκης, ο οποίος τόνισε πως το Εθνικιστικό Κίνημα μπήκε στην βουλή σπάζοντας το κομματικό κατεστημένο, όντας η μόνη φωνή Εθνικής Αντίστασης. Με την δυναμική που απέκτησε πλέον το ΕΛΑΜ, θα εισέλθει και στα Δημοτικά συμβούλια, ώστε να σταθεί εμπόδιο στο κλεπτοκρατικό σύστημα.

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Επαρχιακός Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου, ο οποίος τόνισε πως το ΕΛΑΜ στην Λεμεσό, κόντρα σε κάθε Δημοσκόπηση πέτυχε υψηλά ποσοστά στις Βουλευτικές εκλογές του Μαΐου. Σήμερα 7 μήνες μετά  η ανταπόκριση που βρίσκει το ΕΛΑΜ στην κοινωνία της Λεμεσού προμηνύει νέες εκλογικές επιτυχίες και την εκλογή Δημοτικών Συμβούλων στους Δήμους της Λεμεσού.

Στη συνέχεια ο Επαρχιακός Λεμεσού, Στέλιος Νεάρχου, παρουσίασε όλους τους υποψήφιους του ΕΛΑΜ στους Δήμους της Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού.

Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, ο οποίος με ένα μεστό λόγο ανέλυσε το σκεπτικό της απόφασης για αποχώρηση του Εθνικιστικού Κινήματος από το Εθνικό Συμβούλιο, ενώ παράλληλα ανέλυσε τις θέσεις του ΕΛΑΜ στο Κυπριακό και τους λόγους που η διαπραγματευόμενη λύση θα αποβεί καταστροφική. Κλείνοντας ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ., έστειλε μήνυμα Νίκης των Ελλήνων Εθνικιστών στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, με σύνθημα «Διώξε τους Βολεμένους, Ψήφισε ΕΛΑΜ».