Σε μέρες πανδημίας, ουρές οι λαθροεισβολείς “επενδυτές” αναμένουν τα επιδόματα τους, στα ATM για να εισπράξουν τα “δεδουλεμένα”, όταν ο ντόπιος οικογενειάρχης ο οποίος έμεινε χωρίς εισόδημα και χωρίς προοπτική παρακολουθεί στωικά το κακό που τον βρήκε, αναρωτιέται αν είναι αυτός ο ίδιος ξένος σε αυτό τον τόπο. Εικόνες από την Ελληνικότατη μας Πάφο, όπου ο ντόπιος πληθυσμός κάθε μέρα που περνά πλησιάζει πιο κοντά να γίνει ο ίδιος μειονότητα.

Να βλέπει την Χλώρακα  και άλλες μεγάλες περιοχές να είναι υπό μουσουλμανική κυριαρχία, συνοικίες να έχουν ήδη γκετοποιηθεί, σε αρκετά σχολεία πλέον η ομιλούμενη γλώσσα που κυριαρχεί να είναι η Αραβική, ενώ σιγά -σιγά η τοπική οικονομία και παραοικονομία να περνά στα χέρια ισλαμιστών. Παράνομα τεμένη και προσηλυτισμός νεαρών Αράβων στο ακραίο Ισλάμ και στην Σαρία, εγκληματικότητα, ανασφάλεια είναι θέματα καθημερινά που απασχολούν όλους μας. Ενώ οι καμπάνες του χωριού σίγησαν και οι εκκλησίες έκλεισαν κατά την περίοδο του Πάσχα με το κυβερνητικό διάταγμα, ο “Χότζας” της κοινότητας διαλαλεί δια πασών από τις οροφές των σπιτιών του χωριού, το  “ο Αλλάχ είναι μεγάλος”. Δείγμα ότι πλέον η κατάσταση οδεύει εκτός ελέγχου.

Η ευθύνη βαραίνει αρκετούς, πρώτα από όλους περισσότερο την κυβέρνηση που μας τους εισαγάγει κατά χιλιάδες για να ενισχύει με αυτό τον τρόπο το ντόπιο κεφάλαιο με φτηνά και πρόθυμα εργατικά χέρια και καταναλωτές, την τοπική αυτοδιοίκηση που δεν έκανε τίποτα απολύτως για να το αποτρέψει αλλά και πολλοί άλλοι που έχουν να κερδίσουν από όλα αυτά.

Τα αριστερά και τα  κόμματα του κέντρου ουδέποτε αντέδρασαν, άφησαν την Κύπρο μας χυδαία να ισλαμοποιείται, να καταστρέφεται, να  οδηγείται στην πλήρη κατάληψη της από την Τουρκία, αφού αυτός είναι και ο υπέρτατος στόχος των εχθρών μας.

Μας είπαν να τους καλωσορίσουμε, να τους βοηθήσουμε αλλά δεν μας είπαν πως θα μας αντικαταστήσουν. Το κράτος μας στηρίζει μία εγκληματική συμμαχία από δουλεμπόρους, κεφαλαιοκράτες, διεθνιστές και πολιτικούς που μόνο σκοπό έχουν είναι το προσωπικό τους όφελος, αδιαφορώντας για το αν δεν μείνει κανένας γηγενής σε αυτό τον τόπο. Στηρίζουν κράτος αλλά όχι έθνος, στηρίζουν ένα αβέβαιο μέλλον αλλά όχι ένα σίγουρο παρελθόν.

Αυτό μας λέει ένα και μόνο πράγμα, η απειλή είναι εκ των έσσω, το μέλλον του τόπου μας απειλείται από αυτούς τους πολιτικούς, τους διανοούμενους και τους «επαγγελματίες ανθρωπιστές» οι οποίοι εν ονόματι μίας ψευδοθεώρησης περί ανθρωπισμού και αλληλεγγύης καταστρέφουν την πατρίδα μας.

Τέλος, στέλνω ένα μήνυμα, προειδοποίηση, μην αφήσετε τους πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν να επιτρέψουν το άνοιγμα των οδοφραγμάτων, σε νέες ροές λαθροεποίκων, σταθείτε ασπίδα για την πατρίδα, αλληλέγγυοι στα εγγόνια και στα παιδιά σας, υπερασπιστές της πίστης μας, του έθνους.

Μάριος Βασιλείου
Α’ Aντιπρόεδρος ΕΛΑΜ