Ελληνίδες, Έλληνες,

Δεν είναι αρκετό κάθε χρόνο τέτοια εποχή να κάνουμε ευχές για απελευθέρωση της πατρίδας μας, για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Σημασία έχει τι πράττουμε ολόχρονα για την ευημερία του λαού μας, την διαφύλαξη θεσμών και αξιών.

Ως ΕΛΑΜ στεκόμαστε καθημερινά δίπλα στους συμπατριώτες μας, αποτελούμε εμπόδιο στις προσπάθειες διάλυσης του θεσμού της οικογένειας, της βεβήλωσης και προσβολής της θρησκείας μας και μαχόμαστε για την διατήρηση της Ελληνικότητας της ημικατεχόμενης μας Κύπρου.

Ο αγώνας για απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών μας, αποτελεί για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πρωταρχικό σκοπό.

Ενόψει των Προεδρικών εκλογών στις 5 Φεβρουαρίου 2023, υποψήφιοι και τα κόμματα που τους στηρίζουν, έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα: να πείσουν ότι για όλα όσα υποφέρει ο λαός μας, δεν φταίνε οι ίδιοι. Αυτοί, που αποτελούν μέρος της ίδιας πολιτικής φιλοσοφίας, διακυβέρνησης, και ανήκουν στο ίδιο σύστημα διαφθοράς και διαπλοκής.

Την ίδια ώρα, ο λαός μας παρακολουθεί χιλιάδες παράνομους μετανάστες να έχουν εισβάλει στον τόπο μας και να απολαμβάνουν υψηλά επιδόματα σε βάρος των Ελλήνων της Κύπρου, υλοποιώντας τουρκικό σχέδιο ισλαμοποίησης της πατρίδας μας.

Ενώστε την φωνή σας μαζί μας. Μαζί θα είμαστε πιο δυνατοί. Για εμάς πρώτα είναι η Κύπρος μας και όλοι εσείς! Μαζί μπορούμε να φέρουμε πραγματική αλλαγή!

Η γέννηση του Θεανθρώπου και η νέα χρονιά να φέρουν σε όλους μας υγεία, φώτιση και σθένος να αντισταθούμε στις νέες προκλήσεις που δέχεται ο τόπος μας, κάθε οικογένεια και κάθε συμπατριώτης και συμπατριώτισσα μας.

Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχές το νέο έτος 2023!

Χρίστος Χρίστου

Πρόεδρος ΕΛΑΜ – υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας