Παρέμβαση στην συζήτηση ενώπιον της βουλής για τις εκποιήσεις, μετά τις τοποθετήσεις των άλλων δύο βουλευτών μας Χρίστου Χρίστου και Σωτήρη Ιωάννου, έκανε ο βουλευτής Αμμοχώστου του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης, απαντώντας σε διάφορες δηλώσεις και τοποθετήσεις εκπροσώπων ή Αρχηγών των άλλων κομμάτων.

Όπου νάναι, τόνισε ο συναγωνιστής, θα μας παρουσιάσετε τις εταιρείες διαχείρισης δανείων που «αγόρασαν» τα δάνεια του λαού από τα τραπεζικά ιδρύματα, ως κανονικές τράπεζες, άσχετα ότι κάνουν ότι θέλουν και ξεπουλούν τις περιουσίες του κόσμου. Ξένα κεφάλαια δυστυχώς, είπε, ελέγχουν τις ζωές των συμπολιτών μας και τον τόπο μας.

Ο Λίνος Παπαγιάννης δήλωσε με έμφαση «μην μας κουνάτε το δάκτυλο» (αναφερόμενος σε αναφορά του Μάριου Καρογιάν περί λανθασμένων στοιχείων), γιατί το ΕΛΑΜ δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για την σημερινή κατάσταση είτε των δανειοληπτών είτε της οικονομίας.

Κάλεσε δε τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν και να ονοματίσουν επιτέλους τους «στρατηγικούς κακοπληρωτές» για να μην πηγαίνουν θύματα όλοι οι δανειολήπτες. Αυτό είπε αποτελεί θράσος. Συνεπείς και επιτήδειοι να μπαίνουν σε ένα καλάθι.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις