Ακόμη μια υποψηφιότητα για την επαρχία Κερύνειας ανακοινώνει σήμερα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο. Πρόκειται για τον Μιχάλη Καπετάνιο, ο οποίος κατέρχεται για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής.

Βιογραφικό:

Ο Μιχάλης Καπετάνιος γεννήθηκε το 1986 στην Λευκωσία. Αποφοίτησε από το λύκειο Παλλουριώτισσας.

Ακολούθως υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο 211 Τάγμα Πεζικού στη Λευκωσία.

Εν συνεχεία τελείωσε τις σπουδές του στην Αθήνα στον κλάδο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με εξειδίκευση στον τομέα της σκηνοθεσία και  φωτογραφίας.

Από τα μαθητικά του χρόνια ήταν ενεργός στα κοινά και στη πολιτική και αυτό είχε ως αποτέλεσμα στα φοιτητικά του χρόνια να γίνει ενεργό στέλεχος στην αυτόνομη παράταξη του ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ στην Αθήνα.

Με την επιστροφή του στη Κύπρο εργάστηκε για δέκα συνεχή έτη στον ΑΝΤ1 ως κινηματογραφιστής και παράλληλα ως εξωτερικός συνεργάτης στην LTV σε όλες τις αθλητικές παραγωγές. Εργάστηκε, επίσης και σε αρκετές εξωτερικές τηλεοπτικές παραγωγές.

Το σύνθημα που ηχεί ακόμη και σήμερα στα αυτιά του είναι: “Τα σύνορά μας είναι στην Κερύνεια” και ως εκ τούτου πήρε αυτή την μεγάλη απόφαση να κατέλθει ως υποψήφιος με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, για να δώσει τις δικές του μάχες στο Κοινοβούλιο, ώστε να μην είναι πλέον σύνθημα, αλλά πραγματικότητα.