Η αυλαία της πλέον στυγνής και αντεθνικής Τυραννίας που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα πέφτει και μαζί της γκρεμίζονται και οι ύστατες προσδοκίες των σαπισμένων εσχατόγερων της πατριδοκάπηλης μασονοδεξιάς για την διατήρηση των προκλητικών τους προνομίων. Οι αδαείς, εκείνοι που επιμένουν να ενημερώνονται από τα καταχρεωμένα κανάλια της διαπλοκής, αναμένουν εναγωνίως τον ερχομό του «Μεσσία» Τσίπρα. Μένει να διαπιστώσουν οι δύστυχοι, πως το νέο πουλέν των διεθνών τοκογλύφων δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο μεσσίας των τοκογλύφων και του παρασιτικού συστήματος εξουσίας που τρέφεται από το αίμα του Λαού μας.

Η μοναδική απειλή για εκείνους που βαστούν την Πατρίδα και τους Έλληνες δέσμιους της αισχρής δουλείας των τόκων, βρίσκεται παρανόμως στη φυλακή. Η ηγεσία και βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος βρίσκονται όμηροι ενός Κράτους φύσει και θέσει αντεθνικού. Κατά τον τρόπο αυτό προσδοκούσαν οι φαύλοι πως θα δοθεί ένα βαγκνερικό φινάλε στην αφύπνιση της Ψυχής του Ελληνικού Λαού. «Τους τελείωσα» κραύγαζε σε ένα μεθυστικό παραλήρημα ο ηγέτης της ψοφοδεούς μασονοδεξιάς. Κανείς δεν δίδαξε τον πολιτικό αυτό νάνο, πως η Πίστη είναι πιο δυνατή κι από τη φωτιά. Τα χρήματα των τοκογλύφων και οι ραδιουργίες στάθηκε αδύνατο να υπερισχύσουν της ακατάβλητης Δύναμης της Θέλησης. Αναπόφευκτα λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς έχει το τέλος που είχαν όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά ανδρείκελα αυτού του τόπου.

Η ροζ Αριστερά, της μαρξιστικής κρατικοδίαιτης πλέμπας και της άλλοτε πανίσχυρης συνδικαλιστικής πασοκαρίας, τρίβει τα χέρια της και μοιράζει αφειδώς θέσεις στο κρατικό μηχανισμό. Υπάρχουν ανόητοι που έχουν πειστεί πως ήρθε η ώρα για μια αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα. Θαρρείς και την κατάκτηση της εξουσίας από το ξενόδουλο και κλεπτοκρατικό ΠΑΣΟΚ το 1981 δεν την γιόρτασε ολόκληρη η Αριστερά. Ξεχάσατε συντρόφια πότε και πως διοριστήκατε στο δημόσιο;

Η αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, είναι πως η επόμενη κυβέρνηση με βασικό κορμό το Σύριζα, θα έχει σαφώς κοινωνικότερο πρόσωπο. Μη βιάζονται όμως οι Έλληνες να χαρούν: εκείνα τα οποία θα διευρυνθούν είναι τα προνόμια που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες και σε μικρότερο βαθμό η πελώρια στρατιά των δημοσίων υπαλλήλων, που αποτελούν και την κομματική βάση της ροζ Αριστεράς. Τα Μνημόνια ούτε θα σκισθούν, ούτε θα τεθούν σε επαναδιαπραγμάτευση όπως αρέσκονται να υποστηρίζουν οι πασοκοθρεμμένοι σοσιαλδημοκράτες. Εάν υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο, η ηγεσία του Σύριζα θα ευρίσκετο στις φυλακές, πλάι στους ομοϊδεάτες της, της 17 Νοέμβρη, του Μαζιώτη και των «πυρήνων της φωτιάς».

Η εντολή λοιπόν από τα ξένα κέντρα εξουσίας είναι ρητή: ήρθε η ώρα του Τσίπρα.

Η Ιστορία όμως, δεν γράφεται με τους αριθμητικούς υπολογισμούς μεσήλικων λογιστάκων. Μήτε βεβαίως και από τις προσευχές των πιστών. Γράφεται με το αίμα Ηρώων και Μαρτύρων και από τις αποφάσεις γενναίων ανδρών που δύνανται να ακούσουν το προαιώνιο κάλεσμα της φυλετικής ψυχής.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, βαδίζει σήμερα με τη δύναμη 536.000 ανδρών και γυναικών που ύψωσαν τα Λάβαρα της Εθνικής και Κοινωνικής Επανάστασης. Πιο ώριμο, πιο ισχυρό, πιο αποφασισμένο από ποτέ να γκρεμίσει μια δικτατορία διεφθαρμένων που καταπνίγει τα δίκαια του Λαού μας. Κι όσο η αδικία θα κυριαρχεί στο αντεθνικό τούτο Κράτος, τόσο θα πυκνώνουν κι οι γραμμές των Εθνικιστών που ξεχύνονται σε πόλεις και χωριά για να διαδώσουν το λόγο του Λαϊκού Εθνικισμού.

Ψηλά τις Σημαίες, Συναγωνιστές! Μια Χούντα πέφτει και μια άλλη έρχεται, όμως ζυγώνει κι ο δικός μας καιρός, η ώρα που οι δρόμοι θα είναι ελεύθεροι για την Ελληνική Νεολαία κι οι Σημαίες της Εθνικιστικής Νίκης θα κυματίζουν σε κάθε γωνιά της αγαπημένης Πατρίδος!

Ευάγγελος Καρακώστας