Κάποιοι πικρόχολοι δεν μπορούν να αντικρύσουν την ωμή πραγματικότητα στα μάτια, γι αυτό και σπεύδουν να χύσουν το δηλητήριο τους με κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για την ΠΕΟΜ όπου με φαιδρά και ανούσια παραδείγματα έσπευσε να λασπολογήσει το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Πιο συγκεκριμένα κατηγορεί το κίνημα μας για την αναγραφή με σπρέυ διαφόρων συνθημάτων σε Λύκειο της Λάρνακας.

Η πιο πάνω ενέργεια περιήλθε εις γνώσην μας και αποτελεί μαύρη προπαγάνδα η οποία έρχεται από τους γνωστούς κύκλους, που προσπαθούν με διάφορες ενέργειες να πλήξουν την μοναδική αγνή φωνή. Οι προβοκάτσιες κάποιων που θέλουν με κάθε τρόπο να μας εκθέσουν παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Άλλωστε είναι ηλίου φαεινότερον ότι το Μέτωπο Νεολαίας ή κατ᾽επέκταση το κίνημα μας, δεν μπορεί να φέρει ευθύνη για τον οποιονδήποτε αναγράφει συνθήματα με σπρέυ στους τοίχους, ούτε δουλειά μας είναι, γι αυτό ας σταματήσουν κάποιοι να μας απαγγέλλουν αστήρικτες κατηγορίες. Εκτίθονται πραγματικά στα μάτια της μαθητιώσας νεολαίας αλλά και της κοινής γνώμης.

Ακολούθως στην ανακοίνωση τους, με επίκληση στο συναίσθημα χρησιμοποιούν την δολοφονία ενός ανθρώπου, μια ενέργεια που όπως αποδείχτηκε καμία σχέση δεν είχε με το Εθνικιστικό κίνημα, ακολουθώντας την γνωστή τακτική “ρίξε λάσπη όλο και κάτι θα μείνει”. Βλέπουμε όμως για πολλοστή φορά να τους “διαφεύγει” η στυγνή δολοφονία των δύο Εθνικιστών, έξω από τα γραφεία ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Ξεχνούν να κάνουν αναφορά σε μια τρομοκρατική επίθεση με σαφέστατο στόχο και σκοπό.

Συνεχίζοντας στην ίδια τακτική επιμένουν στα χιλιοειπωμένα προσχήματα περί νεοναζισμού, τα οποία απαντήσαμε χιλιάδες φορές και πραγματικά καταντήσαμε κουραστικοί, αδυνατόντας να βρουν οτιδήποτε άλλο για να μας κατηγορήσουν.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα και αφήνοντας την φαντασία τους να οργιάσει, κατηγορούν το κίνημά μας ότι επιδιώκει την εξόντωση των ατόμων με αναπηρίες. Στην περίπτωση αυτή απλά θα θυμίσουμε πως η αδερφή του ενός εκ των δύο δολοφονημένων Εθνικιστών που προαναφέραμε, Γιώργου Φουντούλη, πάσχει από σύνδρομο Down. Μήπως ο Γιώργος ήθελε να εξοντώσει την αδερφή του; Παραθέτουμε μάλιστα και σχετική φωτογραφία από πορεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που αποδεικνύει πως όχι μόνο το κίνημά μας απορρίπτει αυτά τα άτομα αλλά αντιθέτως τα έχει στην μεγάλη οικογένεια των Εθνικιστών.

1689318 271179483038622 1857033709 n 6d4c7

Η δική μας απάντηση στις ανυπόστατες κατηγορίες σας είναι ότι αυτή την στιγμή το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα είναι πιο δυνατό από ποτέ όση λασπολογία και αν δέχεται από την πολιτική λέρα που υπάρχει στον τόπο μας. Οι μαθητές μας αφυπνισμένοι πλέον από την υποκρισία σας στέκονται στο πλευρό μας και εμείς στο δικό τους. Από την μεριά μας τους καλούμε να απομονώσουν εσάς και τους νεοφιλελεύθερους δεξιούς του ΔΗΣΥ, αφού αμφότεροι βλάπτετε σοβαρά την πατρίδα μας. Η ώρα της κάθαρσης έφτασε και θα μας βρείτε απέναντι σας σε κάθε σχολείο, σε κάθε δρόμο.

Μέτωπο ΝεολαίαςΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)