Γεωργιανή που διέμενε στις ελεύθερες περιοχές, μετέφερε μέσα στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου της τον Τούρκο αρραβωνιαστικό της με σκοπό να τον μεταφέρει στις ελεύθερες περιοχές, ενώ ως συνοδηγός της κάθισε δεύτερος Τούρκος.

Η συγκεκριμένη με το… παράνομο «φορτίο» από τα κατεχόμενα, ανακόπηκε στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, όπου ζητήθηκαν τα προσωπικά έγγραφα του συνοδηγού. Όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ο συνοδηγός προσπαθούσε να περάσει παράνομα, διενήργησαν έρευνα στο αυτοκίνητο, οπότε ανακαλύφθηκε και ο αρραβωνιαστικός, κρυμμένος στον χώρο αποσκευών.

Αυτός δεν είχε οποιαδήποτε έγγραφα, γιατί του τα κατέσχεσαν στα κατεχόμενα καθώς διερευνάτο υπόθεση εναντίον του.

Αυτή είναι η τακτική για να μεταφέρουν παράνομο εμπόρευμα, ανθρώπους και πολλά άλλα, αφού ο έλεγχος στα οδοφράγματα είναι ελλιπέστατος, με άνωθεν εντολές για επιλεκτικούς ελέγχους.

Τα οδοφράγματα έχουν γίνει μια μαύρη τρύπα για την πατρίδα μας, που επιφέρει τεράστια κοινωνικά, οικονομικά αλλά και εθνικά προβλήματα. Δυστυχώς όμως αντί να πατάξουμε το φαινόμενο, έχει γίνει μόδα ο κάθε λογής δήμαρχος, κοινοτάρχης, παράγοντας να ζητά την διάνοιξη περισσότερων οδοφραγμάτων.

Πάγια μας θέση το άμεσο κλείσιμο όλων. Ας αντιληφθούμε επιτέλους το κακό που κάνουμε…