Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, στην παρουσία του Επαρχιακού Λευκωσίας Κυριάκου Λοϊζίδη, του Εκπροσώπου Τύπου Γεάδη Γεάδη και άλλων στελεχών της Επαρχιακής Επιτροπής και της Παράταξής μας, πραγματοποίησε το Σάββατο 22 Αυγούστου, ολοήμερη επίσκεψη στην ακριτική Τηλλυρία.

Συγκεκριμένα έγινε συνάντηση με κατοίκους στο χωριό Μοσφίλι, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία αφ’ ενός να ακούσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ακριτικής αυτής περιοχής, αφ’ ετέρου να παρουσιάσουμε και επεξηγήσουμε τις θέσεις και το έργο του κινήματος μας.

Στη συνέχεια οι συναγωνιστές μετέβηκαν στο χωριό Κάτω Πύργος όπου παρέδωσαν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της κοινότητας, καθώς η πολιτεία έχει εγκαταλείψει πλήρως την ακριτική αυτή περιοχή.

Ακολούθως, τα στελέχη του Κινήματος συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη την παρουσία μας στην περιοχή τους, καθώς σε αντίθεση με την πολιτεία, το ΕΛΑΜ δεν έχει ξεχάσει, ούτε εγκαταλείψει τις ακριτικές περιοχές της πατρίδας μας.