Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, όπως τις εξέφρασε στο “Πολίτης FM 107.6” ο Ακαδημαϊκός Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας, κ. Λεόντιος Κωστρίκης, οι ανησυχίες που εξέφραζε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν απόλυτα ορθές!

“Πιθανό να υπάρξουν αναζωπυρώσεις του ιού σε ορισμένες ομάδες του πληθυσμού όπως οι αλλοδαποί που βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο”, αφού καμία αρχή δεν γνωρίζει ούτε ακριβή αριθμό, ούτε τόπο διαμονής, γεγονός που τους μετατρέπει σε υγειονομική βόμβα στα  θεμέλια του κράτους, της κοινωνίας και του συστήματος υγείας.

Υπό το φως αυτών των εκτιμήσεων το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέτει την Κυβέρνηση ενώπιον των ευθυνών της και ταυτόχρονα την καλεί να εφαρμόσει άμεσα μεταναστευτική πολιτική, σύμφωνα με το πακέτο προτάσεων που έχει καταθέσει το Κίνημά μας στο Προεδρικό.

Αυτό όμως που πραγματικά μας προκαλεί έκπληξη είναι το γεγονός ότι ανησυχίες για τους παράνομους μετανάστες εκφράζει και το ΑΚΕΛ, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου (05/05/20) που εξέδωσε, ζητώντας να ληφθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, αφού όπως αναφέρει «είναι πρωτίστως θέμα δημόσιας υγείας».

Σύντροφοι, εξ όσων φαίνεται ο καιρός έχει γυρίσματα. Είτε το ΑΚΕΛ έγινε «ακραίο», είτε τελικά έχει δίκαιο το ΕΛΑΜ!

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)