Στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δημογραφικού και Μεταναστευτικού, εξετάστηκε σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας και αφορά της επιβίωσή μας ως Ελληνισμός της Κύπρου, που δεν είναι άλλο από το δημογραφικό και την γήρανση του πληθυσμού.

Παρουσιάστηκαν στοιχεία και στατιστικά που προκαλούν τρόμο, όπως το γεγονός ότι σε πολλά σχολεία της Κύπρου η πλειοψηφία των μαθητών είναι αλλοδαποί, ενώ οι περισσότερες από τις νέες γεννήσεις, αφορούν παιδιά αλλοδαπών και όχι Κυπρίων…

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι εκ μέρους της Κυβέρνησης ανακοινώθηκε η επανασύγκληση του Φορέα για Αντιμετώπιση του Δημογραφικού στις 22 Ιουνίου, στον οποίο θα συμμετέχουν και μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Επιτροπής, βουλευτής του ΕΛΑΜ Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης, δίνοντας στοιχεία και αριθμούς.

Ο Λίνος Παπαγιάννης ήταν φιλοξενούμενος σήμερα 31/05/2023 στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα, όπου παρουσίασε τα νέα στοιχεία όπως κατατέθηκαν στην χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής. Αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα πως κανένας Κύπριος δεν φοιτά σε τρία σχολεία της Λευκωσίας αφού οι τάξεις είναι γεμάτες με αλλοδαπούς: