Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), πιστό στο καθήκον του, στάθηκε για άλλη μια φορά έμπρακτα στο πλευρό εκατοντάδων συμπατριωτών μας ανά το Παγκύπριο τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (7/4/18) η Μεγαλειώδης Διανομή Τροφίμων που διοργάνωσε ο Φορέας Κοινωνικής  Αλληλεγγύης της Ε.Ο. Λεμεσού, προσφέροντας τόνους τροφίμων σε δυσπραγούντες συμπατριώτες μας, ούτως ώστε να γιορτάσουν με Αξιοπρέπεια το Άγιο Πάσχα των Ελλήνων.

Εκατοντάδες δοκιμαζόμενοι συμπατριώτες μας προσήλθαν από νωρίς στην είσοδο των Πολιτικών Γραφείων του ΕΛΑΜ στην Λεμεσό, όπου έλαβαν πλειάδα τροφίμων, όπως χοιρινό, κοτόπουλο, αυγά, πατάτες, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ζυμαρικά και πολλά άλλα, ούτως ώστε να μην λείπει τίποτα από το γιορτινό τους τραπέζι, ενώ στα μικρά παιδιά δόθηκε σοκολατούχο γάλα για να δροσιστούν.

Παράλληλα, μοιράστηκαν ευχητήριες κάρτες για το Πάσχα με το μήνυμα του ΕΛΑΜ για την Ανάσταση του Κυρίου, γεγονός που συγκίνησε αρκετούς από τους παρευρισκομένους, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν ξεχνά τις Ελληνορθόδοξες παραδόσεις μας.

Στελέχη της Ε.Ο. Λεμεσού εργάστηκαν πολύ σκληρά, με αλτρουισμό, για αρκετές ημέρες ούτως ώστε να φέρουν εις πέρας άλλη μια γιγαντιαία διανομή τροφίμων, με ανταμοιβή τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συμπατριωτών μας, ευχαριστώντας τους θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει ακατάπαυστα παρόμοιες δράσεις, επιστρέφοντας τα χρήματα της κομματικής χορηγίας στον λαό μέσω εκδηλώσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο δικός μας τρόπος ζωής δεν είναι προεκλογικός και πως η κοινωνική προσφορά αποτελεί καθήκον κάθε Έλληνα Εθνικιστή.