Διαχρονικά στην ιστορία του Ελληνικού έθνους εκτός από περήφανοι αγωνιστές υπήρχαν και οι εφιάλτες που ήταν πάντα πρόθυμοι να προδώσουν τον αγώνα για τα δικά τους συμφέροντα.

Ο προδότης είναι ένα άτομο που χαρακτηρίζεται από ηθική κατωτερότητα. Έτοιμος να προδώσει τα πάντα για το δικό του όφελος,για τα τριάντα αργύρια. Βάζει πάνω από όλα το προσωπικό του συμφέρον και είναι έτοιμος να χαρίσει πισώπλατη μαχαιριά ακόμη και στον αδερφό του. Βαδίζει σε ένα δρόμο εύκολο, χωρίς εμπόδια με το κεφάλι του όμως σκυφτό, ούτε τους όμοιους του δεν είναι ικανός να σταθεί και να τους κοιτάξει στα μάτια. Αδύναμος, ηττοπαθής, χωρίς πίστη και θάρρος, δειλός, περιμένει υποφέροντας τον θάνατό του.

Αντίθετα ο αγωνιστής, ένα άτομο γενναίο, γεμάτο θάρρος, πίστη και θέληση. Αγωνίζεται καθημερινά χωρίς να κοιτάζει το προσωπικό του όφελος αλλά αυτό της πατρίδας του, του παιδιού του, του γείτονα του. Αγαπά το Έθνος του και τιμά τους προγόνους του. Για αυτόν η ζωή είναι ένας δρόμος γεμάτος εμπόδια, δυσκολίες και αντιξοότητες, τον διανύει όμως με το κεφάλι ψηλά, υπερήφανα, κοιτάζοντας τον ήλιο. Χαμογελαστός περιμένει τον θάνατο του, που η μέρα αυτή για αυτόν θα είναι μια γιορτή. Γιατί ο θάνατος για έναν αγωνιστή είναι η συνέχεια της ζωής. Είναι το τελευταίο στάδιο που οδηγεί στη γειτονιά των αθανάτων!

Στις μέρες που ζούμε δυστυχώς η κοινωνία μας είναι γεμάτη με ανθρώπους που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία. Μίζερα ανθρωπάκια χωρίς αξίες και ιδανικά. Υπάρχουν όμως και κάποιοι λίγοι, «τρελλοί» που αγωνίζονται! Άνθρωποι με αξίες, πίστη, θάρρος και ιδανικά, έτοιμοι να θυσιάσουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή για το έθνος τους! Άξιοι απόγονοι του Λεωνίδα στέκονται μπροστά στους προδότες φωνάζοντας Μολών Λαβέ!

Η επιλογή με ποια κατηγορία ανθρώπων βαδίζει ο κάθε ένας είναι δική του. Ή με τους προδότες ή με τους αγωνιστές λοιπόν…. Eμείς έχουμε ήδη πάρει τον δρόμο μας όπου βαδίζουμε αργά και σταθερά προς την νίκη, προς την Xρυσή Aυγή του Ελληνισμού! Ακολουθήστε μας λοιπόν ή σταθείτε απέναντι μας να μας κοιτάζετε, γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να μας σταματήσετε.

Κυριάκος ΠραστίτηςΠρόεδρος Μετώπου Φοιτητών

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)