Καταρχάς, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να καταδικάσει τις απειλητικές επιστολές, αν υφίστανται, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν σταλεί στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, όσον αφορά το νομοσχέδιο περί εκποιήσεων.

Κατανοούμε την οργή του κόσμου για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και είμαστε οι πρώτοι που συμφωνούμε με την αντίθεση τους. Η απόρριψη όμως αυτής της νομοθεσίας θα πρέπει να γίνει με όρους πολιτικούς και όχι με μεθόδους και πράξεις που οδηγούν την πατρίδα μας σε επικίνδυνα μονοπάτια, δίνοντας πάτημα στην κυβέρνηση να περιορίσει ακόμη περισσότερο την ελευθερία του λαού μας. Μάλιστα, οι επιστολές αυτές θα αιτιολογήσουν και την μέχρι σήμερα αδικαιολόγητη προστασία αξιωματούχων από αστυνομικούς, επιδοτούμενη από το κράτος.

Πιστεύουμε όμως, ότι η ύπαρξη απειλητικών επιστολών είναι παραπλανητική. Η δήθεν εμφάνιση κάποιων «τιμωρών», κατά την δική μας άποψη, επιχειρεί να κατευνάσει τις αντιδράσεις του λαού και να τον καθηλώσει για πολλοστή φορά στον καναπέ, περιμένοντας για ακόμα μία φορά κάποιον άλλον να αντιδράσει εκ μέρους του.

Οι πολίτες δεν πρέπει να μείνουν άπραγοι, αλλά θα πρέπει μαζικά να βγουν στους δρόμους ενάντια στο κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο και ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της Τρόικα και των εγχώριων εντολοδόχων τους, αφήνοντας πίσω την μουρμούρα και τα «θα».

Κλείνοντας, καλούμε τον λαό να πλήξει το πολιτικό κατεστημένο με την μοναδική επιλογή που έχει, στηρίζοντας το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Το μοναδικό τους πρόβλημα είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και έτσι πρέπει να πολεμηθούν, για να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ας δοθεί επιτέλους ένα τέλος στην ανακύκλωση του σαθρού πολιτικού κόσμου.

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)