Με μουσική βραδιά που διοργάνωσε χθες βράδυ, αποχαιρέτησε το 2022 το ΕΛΑΜ Τροόδους.

Μέλη, φίλοι και άλλοι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν παράλληλα απόψεις ενόψει των Προεδρικών εκλογών της 5ης Φεβρουαρίου 2023.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Παράταξης μας και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου, μεταξύ άλλων, κάλεσε άπαντες σε εγρήγορση, αφού η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη Κυριακή των εκλογών έχει ουσιαστικά αρχίσει και μέσα στις μέρες που απομένουν, με μεθοδική και σκληρή δουλειά, το ΕΛΑΜ πρέπει να βγει ενισχυμένο.

Ένα πιο ισχυρό ΕΛΑΜ, είπε ο Χρίστος Χρίστου, θα μπορεί να είναι ένας πιο δυνατός μοχλός πίεσης έναντι της νέας Κυβέρνησης, όποια και αν είναι αυτή.

Όσοι είναι απογοητευμένοι από την μέχρι σήμερα διακυβέρνηση, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ψηφίσουν ΕΛΑΜ, τόνισε, και κάλεσε τον λαό να θυμηθεί ποιοι τον έφεραν στην σημερινή κατάσταση που βιώνει ο τόπος με το Μεταναστευτικό, την ακρίβεια, το Κυπριακό, δίνοντας τους, με την ψήφο του, το μήνυμα που πρέπει να πάρουν.

Το ΕΛΑΜ ήρθε για να μείνει, συμπλήρωσε, και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, η Παράταξη μας θα συνεχίσει τον πολιτικό της αγώνα και μετά τις Προεδρικές, διεκδικώντας για τον λαό τα δίκαια του, και προς το συμφέρον και την επιβίωση του Ελληνισμού στον τόπο μας, την πολύπαθη Κύπρο μας.

 

Τον Πρόεδρο μας προλόγισε ο επικεφαλής του ΕΛΑΜ Τροόδους Στέλιος Στυλιανού.