Συνέντευξη στον Φιλελεύθερο έδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος αναφερόμενος στην επερχόμενη εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας από την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου στους Σκοπιανούς, αλλά και τις μαζικές διαδηλώσεις εκατομμυρίων Ελλήνων που βροντοφώναξαν ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή και στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι οι Έλληνες Εθνικιστές αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εκπλήρωση των ανθελληνικών τους σχεδίων.

Πιο συγκεκριμένα ο Παπαδημούλης δήλωσε ότι «Όταν αναφέρομαι σε υποκρισία, μιλώ για τους ακροδεξιούς, τους οπαδούς των ναζί, που παριστάνουν μεν τους πατριώτες, αλλά είναι οι οπαδοί αυτών που έδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους. Συνιστώ στους ανόητους εθνικιστές να διαβάσουν ιστορία. Και το λέω αυτό στους οπαδούς της Χρυσής Αυγής και του ΕΛΑΜ. Είναι οι ναζί και οι ορδές τους που έδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους».

Αρχικά, να τονίσουμε για πολλοστή φορά με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και του ΕΛΑΜ δεν έχουμε καμία σχέση με τους «ναζί και τις ορδές τους», όπως ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχουμε καταδικάσει απερίφραστα τα εγκλήματα του ναζισμού, την ίδια στιγμή που ο ίδιος και οι «σύντροφοι» του αρνούνται να καταδικάσουν τα φρικτά εγκλήματα του κομμουνισμού.

Εν συνεχεία, θα κάνουμε ένα μικρό μάθημα ιστορίας στον Παπαδημούλη και σε κάθε ανιστόρητο αριστερό που αγνοεί τα εγκλήματα κατά του Έθνους που διέπραξαν οι ιδεολογικοί του πρόγονοι, παραχωρώντας το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους, ένα ζήτημα το οποίο δημιούργησε το ΚΚΕ την δεκαετία του 1920.

Διότι εμείς έχουμε μάθει να τεκμηριώνουμε τα όσα λέμε, στον Μεσοπόλεμο (διάστημα μεταξύ του Α’ και Β’ Παγκοσμίου Πολέμου) η κομμουνιστική Διεθνής απαιτεί να ληφθεί απόφαση για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη, με αποτέλεσμα το 1924 να πηγαίνει ο πρώτος εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο Γεώργιος Γεωργιάδης, ο οποίος αρνείται την αυτόνομη Μακεδονία και Θράκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή του από το ΚΚΕ, με την καταγγελία ότι λειτουργεί αντεθνικά. Τον κ. Γεωργιάδη διαδέχεται ένας άλλος «σύντροφος» ονόματι Σαργολόγος Νικόλαος, ο οποίος δέχεται αυτή την ανθελληνική θέση περί αυτόνομης Μακεδονίας και Θράκης, παίρνει 7000 δολάρια από τη Μόσχα για την ενίσχυση του ΚΚΕ, όμως αντ’ αυτού φεύγει για την Αμερική κλέβοντας τα λεφτά.

Την αποδοχή της Ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης από την κομμουνιστική Διεθνή διαδέχεται η απόφαση-μνημείο εθνικής προδοσίας του Τρίτου Εκτάκτου Συνεδρίου του ΚΚΕ της 26ης Νοεμβρίου του 1924, που έλεγε: «Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη. Η ντόπια κεφαλαιοκρατία καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη. Η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού».

Παράλληλα, ο τέως Γραμματέας του ΚΚΕ (1920 – 1924), ο οποίος διαγράφηκε από το ΚΚΕ λόγω της αντίθεσής του προς την ανθελληνική στάση του κόμματος στο ζήτημα της Μακεδονίας γράφει:  «Η Διεθνής εξάσκησε την επιρροή της και επίεσε στο Έκτο Συνέδριο του Κόμματος του Νοέμβρη του 1924 να αντικαταστήσει την Κεντρική Κορδάτου. Από τότε το παν κατέρρευσε σε συντρίμμια. Το άκρον άωτον του παραλογισμού ήταν το σύνθημα της αυτονομίας της Μακεδονίας… το ΚΚΕ δημιούργησε με τα ταύτα αυτό το ζήτημα. Η πολιτική αυτή έδωσε στο Κόμμα το τελειωτικό χτύπημα, γιατί αποδοκιμάστηκε από τον λαό, γιατί ο κομμουνισμός στην Ελλάδα παρουσιάστηκε σαν σύμμαχος του βουλγάρικου σωβινισμού».

Η προδοσία της Μακεδονίας από την αριστερά συνεχίζεται κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και στα χρόνια της αλληλοσφαγής, όπου και τότε το κόμμα της αριστεράς έβγαλε αποφάσεις μνημεία-προδοσίας με κυριότερη αυτή της περίφημης Ε΄ Ολομέλειας, όπου έλεγε ότι «στη Βόρεια Ελλάδα ο «σλαβομακεδονικός» λαός τα έδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά ηρωικά και με αυτοθυσία και ότι ο «μακεδονικός» λαός θα βρει την πλήρη αποκατάστασή του».

Η ιστορία τα αριστεράς στην Ελλάδα έχει γραφτεί και συνδέεται ξεκάθαρα με την προδοσία της Μακεδονίας, με συνεδριακές αποφάσεις του ΚΚΕ, από το οποίο μάλιστα προέρχονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα κυβερνάνε την Ελλάδα και δεν έχουν απαρνηθεί ποτέ την ανθελληνική ιδεολογική τους ιστορία.

Απέναντι από τον Τσίπρα, τον Καμμένο, τον Παπαδημούλη και τόσους άλλους που παρουσιάζονται έτοιμοι να εκχωρήσουν το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους, ασελγώντας στις ολόχρυσες σελίδες Ελληνικής Ιστορίας που έγραψε ο Μέγας Αλέξανδρος, αλλά και στην μνήμη του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, στέκονται αγέρωχοι οι Έλληνες Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), πιστοί στο παλαιό μας σύνθημα «Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία».

Η Ιστορία «ανόητε» Δημήτρη Παπαδημούλη έχει γραφτεί και η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας έχει ταυτιστεί με την Αριστερά. Οι Έλληνες Εθνικιστές, ως οι τελευταίοι πιστοί, διατρανώνουμε με σθένος και αποφασιστικότητα την θέληση του Ελληνικού Λαού, ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.