Η Μαρία Ιεροδιακόνου, εντάχθηκε στο Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα το 2010 και αποτελεί στέλεχος της Ε.Ο. Λάρνακας και μέλος της Κ.Ε του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Θέτει την υποψηφιότητά της για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αραδίππου.

Ακολουθεί αυτούσια η εξαγγελία της υποψηφιότητάς της Μαρίας Ιεροδιακόνου:

Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα τελευταία χρόνια έχει δεχθεί απανωτά χτυπήματα από συμπεριφορές που αμαύρωσαν την εικόνα του στην κοινωνία και ανάγκασαν μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας να τον αντιμετωπίζει, δικαίως, με τεράστια καχυποψία και πλήρη απαξίωση.

Μια απλή ανάγνωση των ετήσιων Εκθέσεων του Γενικού Ελεγκτή, είναι αρκετή για ν’ αντιληφθεί κανείς τη νοσηρή κατάσταση που σε διάφορους Δήμους επικρατεί. Διασπάθιση δημόσιου χρήματος, κακοδιαχείριση, αλόγιστες σπατάλες, μίζες και πάει λέγοντας… Πολλοί Δήμοι, έχουν εδώ και χρόνια καταστεί εστίες φαινομένων σήψης και διαφθοράς, πηγές εκκόλαψης φαινομένων ρουσφετιού και αναξιοκρατίας.

Την ίδια ώρα, κυρίαρχη είναι η κομματοκρατία, με τις αποφάσεις να λαμβάνονται ως επί τω πλείστο με βάση τις κομματικές σκοπιμότητες και συμφέροντα. Τα κόμματα του κατεστημένου έχουν μετατρέψει τους Δήμους σε μικρογραφία της αποτυχίας τους να κυβερνήσουν τον τόπο μας. Δείχνουν μοναδική τους έγνοια να είναι ο διαμοιρασμός των Δήμων, με τα προεκλογικά… παζάρια να δίνουν και να παίρνουν μεταξύ των ηγεσιών τους. Αγνοώντας και παραγνωρίζοντας προκλητικά την άποψη των τοπικών κοινωνιών.

Ως ενεργός δημότης που γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στην Αραδίππου, που νοιάζομαι για το καλό της πόλης μας και των κατοίκων της, στις δημοτικές εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου διεκδικώ με τον συνδυασμό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ) μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με ξεκάθαρες θέσεις και καθαρά χέρια, ζητάμε από εσάς τους δημότες της Αραδίππου, να δώσετε φωνή στο ΕΛΑΜ εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, να δώσετε στο Κίνημά μας τη δυνατότητα να διεκδικήσει και να αγωνιστεί για την πόλη μας.