Τρεις λέξεις που κλείνουν μέσα τους ομορφιά, τρυφερότητα, και αγάπη. Η μητέρα αποτελεί ίσως την πιο σημαντική παρουσία στη ζωή του ανθρώπου. Μια ύπαρξη γλυκιά και ανιδιοτελή. Είναι εκεί όταν τη χρειαζόμαστε, πρόθυμη να μας ακούσει και να μας δώσει τις συμβουλές της, τη φροντίδα της, την αγκαλιά της, να μας θρέψει και να μας ηρεμήσει, να διώξει μαγικά τον φόβο και τον πόνο μας. Ένας ανυπέρβλητος δεσμός που υμνήθηκε όσο κανένας άλλος.
Γιορτή της Μητέρας, λοιπόν, αύριο  μία ευκαιρία να εκφράσουμε στη γυναίκα, που μας έδωσε τη ζωή και μας φρόντισε, την αγάπη και το σεβασμό μας. Λίγα λουλούδια, ένα χαμόγελο, ένα φιλί και ένα απλό ευχαριστώ. Μπορεί να είναι λίγα για να χωρέσουν την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα μας προσφέρει. Είναι όμως αρκετά για να την κάνουν ευτυχισμένη.

Επί της ευκαιρίας της γιορτής της μητέρας,  το Μέτωπο Γυναικών Ε.ΛΑ.Μ Λάρνακας απέτισε τον ελάχιστο φόρο τιμής σε μια μάνα 10 παιδιών την  κ. Χρυσταλλού Πιερή Αυξεντίου. Μια Μάνα που  έχει την περηφάνια να είναι αδερφή του Σταυραετού μας, του Εθνικού μας Ήρωα, Γρηγόρη Αυξεντίου .

Αντιπροσωπεία του Μετώπου Γυναικών Ε.ΛΑ.Μ Λάρνακας επισκέφθηκε  την κ. Αυξεντίου στο σπίτι της στο Καλό Χωριό Λάρνακας και της επέδωσε τιμητική πλακέτα  για την προσφορά της στη Πατρίδα μας.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση μας η κ. Χρυσταλλού Πιερή Αυξεντίου μας ευχαρίστησε  και μας  ζήτησε να ξανασυναντηθούμε.

Σαν στοργική γιαγιά, μας αγκάλιασε, μας φίλησε σταυρωτά και μας αποχαιρέτησε  μ’ ένα χαμόγελο.

Ως Μέτωπο Γυναικών Ε.ΛΑ.Μ Λάρνακας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ.Χρυσταλλού και την οικογένεια της για την εγκάρδια φιλοξενία τους.
Με την ευκαιρία της γιορτής της μητέρας το Μέτωπο Γυναικών Ε.ΛΑ.Μ Λάρνακας εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες  Μάνες.