Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δια μέσω του παρόντος Δελτίου Τύπου εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του προς τον αδελφό Ελλαδικό λαό, σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνά.

Η μητέρα Ελλάς διαχρονικά πέρασε πολλές κακουχίες και δυσκολίες, αλλά η Ελληνική ψυχή πάντα υπερέβαινε εαυτόν γράφοντας χρυσές σελίδες ιστορίας, κατατάσσοντας το Ελληνικό Έθνος ως ένα από τα πιο υπερήφανα και υπέρλαμπρα στην Ιστορία. Το ίδιο, είμαστε βέβαιοι, ότι θα πράξει και σήμερα.

Η αναγκαιότητα ύπαρξης μίας Εθνικής ηγεσίας διαφαίνεται για ακόμα μία φορά. Μίας ηγεσίας που θα πάρει από τα χαλινάρια και θα ανασηκώσει στις πλάτες της ολάκερο το Έθνος, αποτάσσοντας από πάνω του την μιζέρια και την δουλοπρέπεια.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου στέκεται αλληλέγγυο στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελλαδικού λαού, όπως αυτός στάθηκε αμέτρητες φορές παρά το δικό μας πλευρό, όποτε και αν τον χρειαστήκαμε.

Καλούμε σύσσωμο τον κυπριακό Ελληνισμό στην εκδήλωση συμπαράστασης που διοργανώνουμε απόψε, 5/7/15, έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στην Λευκωσία, ώρα 19:00, για να διατρανώσουμε την αλληλεγγύη μας.

Να διατρανώσουμε ότι οι Έλληνες της Κύπρου δεν είναι διατεθειμένοι να αποκόψουν κανένα ομφάλιο λώρο με την μάνα Ελλάδα.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)