Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες οι μαχαιροβγάλτες αλλοδαποί που επιτέθηκαν και προσπάθησαν να δολοφονήσουν Ε/Κ στο Καϊμακλί, οι δύο έχουν κατηγορηθεί και έχουν αφεθεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ενώ ο τρίτος θα αφεθεί ελεύθερος τις επόμενες ώρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί και τέταρτο άτομο, που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, παρόλο που υπάρχουν μαρτυρίες ότι κυκλοφορεί στη περιοχή που έγιναν τα μαχαιρώματα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό, να δώσουν δημόσια εξηγήσεις για το γεγονός ότι τώρα ανάμεσα μας βρίσκονται ελεύθεροι τέσσερις επίδοξοι δολοφόνοι, χωρίς, ίσως, να γνωρίζει κανείς που βρίσκονται.

Ενώ η Κυβέρνηση θα έπρεπε να καλλιεργεί αίσθημα ασφάλειας στο λαό, αντ’ αυτού η έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής και η ανοχή που επιδεικνύει καλλιεργούν την ανασφάλεια.

Καλούμε για πολλοστή φορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρμόδιους Υπουργούς να αξιοποιήσουν το ολοκληρωμένο πακέτο προτάσεων εφαρμογής μεταναστευτικής πολιτικής που ΜΟΝΟ το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει καταθέσει στο Προεδρικό.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)