Γύρω στις 16:00 χθες, ομάδα αλλοδαπών, δέκα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες, εισήλθε με άγριες διαθέσεις σε κατάστημα με ταπετσαρίες στη Λάρνακα και ένας εξ αυτών μαχαίρωσε τον ένα εκ των δυο ιδιοκτητών στον λαιμό.

Το πρόσωπο το οποίο μαχαιρώθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, κατάγεται από την Ιορδανία, ενώ το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον συνιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος είναι Σύριος.

Ο τελευταίος απουσίαζε από τον χώρο εργασίας και όταν επέστρεψε βρήκε έξω από το μαγαζί το αυτοκίνητο του Ιορδανού συνεταίρου του να έχει υποστεί ζημιές ενώ το θύμα βρισκόταν τραυματισμένο εντός του καταστήματος.

Ο Ιορδανός ανέφερε στον Σύριο συνέταιρο του πως οι δράστες πήραν χρήματα από το κατάστημα και ένα βιβλιάριο επιταγών.

Σύμφωνα, με μαρτυρίες, από τη σκηνή θεάθηκε να αποχωρεί αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε Άραβα που διαμένει στην Πάφο.

Η πολυπολιτισμικότητα σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, έχουν μετατρέψει την πατρίδα μας σε άνδρο παρανόμων, οι οποίοι δρουν με μεγάλη άνεση, θρασύτατα, με τρόπους με τους οποίους, ουδέποτε στο παρελθόν είχε έρθει αντιμέτωπη η κυπριακή κοινωνία.

Η αλλοτινή ήρεμη καθημερινότητα του τόπου μας, μεταβάλλεται μέρα με τη μέρα δραματικά, καταδεικνύοντας πως δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουμε παρόμοια ή ακόμη και χειρότερα περιστατικά, με τους ιθύνοντες να μην πράττουν το παραμικρό για να τα αποτρέψουν.