Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Μάριος Βασιλείου παρευρέθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοσιογράφου Δημήτρη Σούγλη, όπου συζήτησε για διάφορα θέματα που απασχολούν τη κοινωνία και τους πολίτες της πατρίδας μας.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Βασιλείου, ειδικά από τις προεδρικές εκλογές του 2018 και μετά, έχουμε δει πλειάδα σκανδάλων και περιπτώσεις διαφθοράς, που ξεκινάνε από τη κορυφή της πυραμίδας της εκτελεστικής εξουσίας, ενώ βαραίνουν όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν και συγκυβέρνησαν αυτή τη πατρίδα.

Όσο αφορά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, ο συναγωνιστής ανέφερε ότι αποτελεί ένας κομματικός ανασχηματισμός, που σκοπό έχει την προεργασία και την ενδυνάμωση του Δημοκρατικού Συναγερμού ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2021 και όχι το δημόσιο συμφέρον.

Σε ότι έχει να κάνει με τις εκποιήσεις, ο κ. Βασιλείου υπογράμμισε ότι οι τράπεζες, με την ψήφο των ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ, προσπαθούν να πάρουν τα σπίτια των πολιτών, δημιουργώντας για άλλη μια φορά πρόσφυγες μετά από το 1974. Όπως υπογράμμισε, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο βρίσκεται στη πρώτη γραμμή του αγώνα κατά των εκποιήσεων, εμποδίζοντας με τη δυναμική του παρουσία εκατοντάδες πλειστηριασμούς και για τον λόγο αυτό οι τράπεζες προχωράνε στις ηλεκτρονικές εκποιήσεις.