Το μνημόνιο και η πολιτική εξαθλίωσης που επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, μέσω της υποτελούς κυβέρνησης του Νίκου Ανανστασιάδη, εξαπολύουν μία βάρβαρη και δίχως τέλος επίθεση κατά των κατώτερων και μεσαίων στρωμάτων, αυτή την φορά με τις εκποιήσεις ενυπόθηκων δανείων.

Υπό την επίκληση της «επόμενης δόσης και νέου κουρέματος» οι περιουσίες του κοσμάκη θα αλλάξουν χέρια και θα περάσουν στην κατοχή διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων. Η φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες μεταξύ της κυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού και των κομμάτων της βουλής είναι απλώς για το θεαθήναι και διαδικασία κομματικής συναλλαγής. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), δεν έχει καμία αμφιβολία πως τελικά ο κομματικός αυτός συρφετός που μαστίζει την κοινωνία θα υπερψηφίσει το αντιλαϊκό νομοσχέδιο και θα ανάψει το φως για το μεγάλο πλιάτσικο.

Για άλλη μια φορά το Εθνικιστικό κίνημα προειδοποιεί τους πολίτες πως το συγκεκριμένο νομοσχέδιο-κόλαφος θα τους αφήσει άμεσα δίχως σπίτι, βλέποντας τους κλέφτες πολιτικάντηδες να ζουν και να βασιλεύουν εις βάρος τους! Αν δεν είναι τώρα που χρειάζεται Εθνική Λαϊκή Αντίσταση στην τυραννία πότε είναι;

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)