Την Δύση της φιλελεύθερης πολιτικής που ακολουθείται ανά το παγκόσμιο και των άνοδο των Εθνικών Κομμάτων άρχισε να τρέμει ο γνωστός Ανθέλληνας και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Suddeutschen Zeitung, δεν έχασε να ρίξει λάσπη κατά των Εθνικιστικών κομμάτων που ανθίζουν σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρτιν Σουλτς, «Παρατηρούμε ότι οι καταστροφείς έχουν ρεύμα και αυτό χρήζει απαντήσεως. Τα συνθήματα των λαϊκιστών και των ακροδεξιών δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει κανείς με περίτεχνα σμιλεμένα επιχειρήματα. Η χοντροκομμένες συμπεριφορές χρειάζονται μερικές φορές και ανάλογη αντιμετώπιση».

Συμπληρώνοντας είπε πως «Πρέπει να αναρωτηθούμε από πού προέρχονται ο θυμός, η απογοήτευση, η απελπισία των ψηφοφόρων κομμάτων όπως το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας. Δεν πρόκειται μόνο για πολίτες οι οποίοι περνάνε δύσκολα. Είναι και εύποροι πολίτες οι οποίοι φοβούνται για το άδηλο μέλλον. Αυτούς τους φόβους δεν μπορεί κανείς να τους διαλύσει με τη μίμηση ανεύθυνων συνθημάτων».

Είναι φανερό πως το κατεστημένο των Βρυξελλών άρχισε να φοβάται την νέα φωνή που ανατέλλει σε  ολόκληρο τον κόσμο, αυτή των Εθνικιστών. Μια καθαρή φωνή, που αντιτάσσεται στο κράτος των Βρυξελλών και την Παγκοσμιοποίηση. Οι Εθνικιστικές – Πατριωτικές δυνάμεις σε ολόκληρη την Ευρώπη έρχονται για να γκρεμίσουν το κατεστημένο των τραπεζών, των τοκογλύφων και των Βρυξελλών, για να ανατείλει στην θέση του μια καθαρή Ευρώπη, των λαών και των πατρίδων.

Αξίζει επίσης να τονιστεί, πως ο γνωστός ανθέλληνας Μάρτιν Σουλτς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκπροσωπήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου. Ένας άνθρωπος με γνωστές φιλοτουρκικές θέσεις, γεγονός που εντείνει τις ανησυχίες μας για το έγκλημα που θα συντελεστεί εις βάρους του Κυπριακού Ελληνισμού στην Γενεύη.