Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ για την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη για τις Προεδρικές εκλογές, ο βουλευτής της Παράταξης μας Λίνος Παπαγιάννης κάλεσε τον λαό να λάβει υπόψη του ότι μέχρι σήμερα, εξαγγέλθηκαν ή θα εξαγγελθούν, τρεις υποψηφιότητες προσώπων που προέρχονται από την κυβέρνηση, για να συμπληρώσει πως κόμματα που κατηγορούσαν την κυβέρνηση, τώρα εμφανίζονται έτοιμα να υποστηρίξουν κάποια από αυτές τις υποψηφιότητες. Αυτό, εκτίμησε, αποτελεί παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Επανέλαβε πως το ΕΛΑΜ θα κατέλθει αυτόνομα, κατά πάσα πιθανότητα με τον Πρόεδρο της Παράταξης Χρίστο Χρίστου, και παρέπεμψε στην διευρυμένη Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θα λάβει οριστικές αποφάσεις πολύ σύντομα. Για την ώρα, κατέληξε, για μας στο ΕΛΑΜ υπάρχει μόνο η πρώτη Κυριακή των Προεδρικών εκλογών.

Στην συνέχεια ο βουλευτής μας κλήθηκε να σχολιάσει το σοβαρότατο πρόβλημα με το Μεταναστευτικό (θέμα που πρώτο το ΕΛΑΜ είχε αναδείξει), και τόνισε πως σε κάθε συνεδρία της Επιτροπής Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της βουλής, της οποίας προεδρεύει, κατατίθενται νεότερες και σοβαρότερες καταγγελίες. Η κυβέρνηση, είπε, φέρει μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση και πίσω από την εικόνα που επικρατεί σήμερα με τους μετανάστες, βρίσκεται η Τουρκία που υλοποιεί σχέδιο ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας, με την υποστήριξη, δυστυχώς, κάποιων κομμάτων.

(όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης)