Ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Λίνος Παπαγιάννης τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι το Κίνημά μας καταψήφισε όλα τα δήθεν πακέτα στήριξης της οικονομίας, ασκώντας με αυτό τον τρόπο πίεση προς την κυβέρνηση για να ενισχύσει περαιτέρω τους πολίτες.

Ο συναγωνιστής εξέφρασε την απορία του, πως γίνεται μέχρι πριν από λίγες μέρες όλοι να δήλωναν πως δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο στήριξης από την κυβέρνηση (πέραν των εγγυήσεων), όμως τις τελευταίες ημέρες να έχει βρεθεί ο τρόπος της άμεσης χρηματοδότησης κάποιων επιχειρήσεων.

Επιπρόσθετα, ο κ. Παπαγιάννης τόνισε πως κάποιες ομάδες πολιτών έχουν αποκλειστεί από τα σχέδια στήριξης και δεν έχουν λάβει καμία οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση, καθώς το κράτος οφείλει, όπως υπογράμμισε, να στηρίζει όλους  τους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Σε ότι έχει να κάνει με την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, ο συναγωνιστής υπογράμμισε πως δεν υπήρχε καμία ουσιαστική μείωση σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Κλείνοντας, ο κ. Παπαγιάννης υπενθύμισε στους Βουλευτές, ότι η κοινωνία έξω βράζει και δεν είναι όλα ρόδινα, όπως κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν.