Ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Λίνος Παπαγιάννης μιλώντας στο Voulitv, μίλησε για την κατάσταση που περνά η πατρίδα μας με την πανδημία του Κορωνοϊού, την άποψη του Κινήματος για τα κυβερνητικά διατάγματα, αλλά και τα δήθεν μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την οικονομία και τον τραπεζικό τομέα.

Όπως ανέφερε ο συναγωνιστής, το νομοσχέδιο που αφορά την αναστολή των δόσεων, θα ωφελήσει τις τράπεζες, οι οποίες σε μια πατρίδα που βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, θα κερδοσκοπήσουν και πάλι εις βάρος του λαού σε βάθος χρόνου.

Παράλληλα, ο κ. Παπαγιάννης επεσήμανε ότι πάρα πολλοί συμπατριώτες μας, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά, με αποτέλεσμα καθημερινά εθελοντές από το Κίνημά μας συνεχίζουν να παραδίδουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε δεκάδες οικογένειες ανά το Παγκύπριο.

Απαντώντας σε όσους βουλευτές για το θεαθήναι και μετά από πιέσεις που δέχτηκαν από ψηφοφόρους τους, δέχτηκαν την αποκοπή μέρους του μισθού τους για ένα μήνα, ότι από το 2016 που το ΕΛΑΜ βρίσκεται στη Βουλή, διαθέτει τεράστιο μέρος των εσόδων του για να στηρίζει τον λαό και αυτό θα συνεχίσει να πράττει σε αυτές τις δύσκολες εποχές, αλλά και στη συνέχεια, για όσο έχουμε πολιτικό αξίωμα και συνεχίσει ο λαός να μας στηρίζει.