Ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Λίνος Παπαγιάννης, στην πρωινή εκπομπή του Σίγμα, αναφέρθηκε στην μηχανοκίνητη αντικατοχική εκδήλωση που διοργανώνει το ΕΛΑΜ την ερχόμενη Κυριακή, ώρα 14:30, από το Κοινοτικό Γήπεδο Ορμήδειας προς το οδόφραγμα της Δερύνειας, με σκοπό να καταδικάσει την ανακήρυξη του ψευδοκράτους και να αντιδράσει στην επίσκεψη του Ερντογάν στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Επιπρόσθετα, ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ τόνισε ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο εξωτερικών θα έπρεπε να απαντήσουν στην ανεξέλεγκτη τουρκική προκλητικότητα με τολμηρά διαβήματα που θα προκαλέσουν πραγματικό κόστος στην Τουρκία, όπως το εμπάργκο όπλων από την ΕΕ, την ανάκληση ταυτοτήτων και διαβατηρίων τ/κ και το κλείσιμο των οδοφραγμάτων.

Κλείνοντας, ο κ. Παπαγιάννης εξέφρασε την διαφωνία του ΕΛΑΜ με την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό και την πραγματοποίηση πενταμερούς διάσκεψης, καθώς δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, ενώ την δεδομένη στιγμή θα οδηγηθούμε στα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.