Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αντένα για τις μεγάλες αυξήσεις του κόστους στον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα, ο βουλευτής της Παράταξης μας Λίνος Παπαγιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρό κράτος πρέπει να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας παραγωγής.

Οι Γεωργοκτηνοτρόφοι στην Κύπρο καταρρέουν και αν δεν τύχουν άμεσης βοήθειας από την κυβέρνηση, θα καταστραφούν.

Κατανοούμε τις δυσκολίες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία ή λόγω της πανδημίας, αλλά γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση είναι σε θέση να ενισχύσει τους γεωργοκτηνοτρόφους πριν να είναι αργά.

Οι επαγγελματίες του είδους εξέπεμψαν πολλές φορές σήμα κινδύνου αλλά κανείς δεν τους ακούει.

Εμείς ως ΕΛΑΜ ήμασταν από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους μέχρι να δικαιωθούν».

Σε ερώτηση για το γενικότερο θέμα ακρίβειας, ο βουλευτής μας απάντησε πως η κυβέρνηση πρέπει πρωτίστως να ανακουφίσει τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και όσων τα εισοδήματα είναι χαμηλά. Αναγνωρίζουμε, είπε, ότι γίνονται κάποιες προσπάθειες, αλλά δεν είναι αρκετές, τα πάντα έχουν πάει πάνω αδικαιολόγητα τις περισσότερες φορές, και ο λαός υποφέρει! Αναφέρθηκε μάλιστα και στις χιλιάδες συμπατριωτών μας που αναμένουν ακόμη επιδόματα ή συντάξεις.

Σε άλλη ερώτηση για τις Προεδρικές εκλογές του 2023, επανέλαβε πως: «ως ΕΛΑΜ θα κατέλθουμε αυτόνομα, οι πόρτες μας είναι ανοικτές σε όλους να έρθουν μαζί μας, και πως δεν μας ενδιαφέρει που κάποιοι δήλωσαν ότι συζητούν με όλους πλην του ΕΛΑΜ. Αυτό άλλωστε δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Εμείς τους καλούμε και αυτούς. Η φωνή στα προβλήματα των πολιτών είναι το ΕΛΑΜ, το ξέρουν οι πολίτες, το αποδείξαμε με πράξεις, και αυτά είναι που μας ενδιαφέρουν. Προειδοποίησε δε, πως το ΕΛΑΜ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο για κανέναν!».

(Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις)