«Με δικό μας υποψήφιο θα κατέλθουμε στις Προεδρικές εκλογές του 2023, αυτόνομα, εμείς είμαστε ανοικτοί, όσα κόμματα επιθυμούν να στηρίξουν τον δικό μας υποψήφιο να κοπιάσουν και να το συζητήσουμε. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Πρόεδρος μας, ο δικός μας υποψήφιος, αλλά γι’ αυτό θα αποφασίσουν οριστικά τα συλλογικά όργανα του κόμματος».

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της Παράταξης μας Λίνος Παπαγιάννης μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα.

Ο Λίνος Παπαγιάννης κάλεσε τους πολίτες να θυμηθούν τις συμπαιγνίες μεταξύ όλων των υπόλοιπων κομμάτων, το μοίρασμα θέσεων, και την ευθύνη που φέρουν είτε για σκάνδαλα είτε για την σημερινή κατάσταση στο Κυπριακό. Το ΕΛΑΜ, ξεκαθάρισε, βάζει το καλό του τόπου πάνω από αυτές τις «κομματικές συμφωνίες» όπως και την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών. Το ΕΛΑΜ κατέληξε, δεν θα μπει σε «μαγειρέματα» και, αν και νωρίς ακόμη, θα αγωνιστεί για την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Κάλεσε δε τον λαό τα τιμήσει με την ψήφο του το ΕΛΑΜ και τον υποψήφιο του από την πρώτη Κυριακή, δίνοντας το μήνυμα σε όλους τους άλλους που θεωρούν δεδομένη την ψήφο του λαού, αλλά και γιατί το ΕΛΑΜ πορεύτηκε και πορεύεται με την μεγαλύτερη σοβαρότητα και καθαρότητα από οποιοδήποτε άλλο κόμμα μακριά από σκάνδαλα.