Φιλοξενούμενος ήταν σήμερα στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Αμμοχώστου και Πρόεδρος της Επιτροπής Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της βουλής Λίνος Παπαγιάννης.

Ερωτηθείς, ο βουλευτής μας επανέλαβε ότι το Μεταναστευτικό είναι πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα, η Πατρίδα μας απειλείται και πως δεν δικαιούται ΚΑΝΕΙΣ να κατηγορεί το ΕΛΑΜ, ειδικά σήμερα που δυστυχώς δικαιώνεται ΠΛΗΡΩΣ, όταν από το 2008 προειδοποιούσε για την εξέλιξη της κατάστασης.

Η κοινή γνώμη νοιώθει τώρα στο πετσί της όλα αυτά για τα οποία προειδοποιούσε το ΕΛΑΜ για τους λαθρομετανάστες και απαντώντας σε ερώτηση ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά πως η Παράταξη μας ΔΕΝ είχε και ΔΕΝ έχει καμία σχέση ή ανάμειξη με τα επεισόδια στην Χλώρακα. Κάλεσε παράλληλα την κοινή γνώμη να αντιληφθεί ότι όλοι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της κατάστασης, είναι αυτοί που κατηγορούν το ΕΛΑΜ, όπως το Ακέλ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος, μη κυβερνητικές οργανώσεις και άλλοι.

Ανάμεσα σε άλλα ο Λίνος Παπαγιάννης κλήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία ότι υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία για τον δρόμο Άρσους – Περγάμους για να παρακάμπτεται η Πύλα, την στάση των Τούρκων και προειδοποίησε πως πρέπει να είμαστε ΠΟΛΥ προσεχτικοί.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις