Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα ήταν ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης. Σε ερώτηση για τις προεδρικές εκλογές απάντησε πως η Παράταξη μας και ο Υποψήφιος Πρόεδρος Χρίστος Χρίστου άρχισαν και συνεχίζουν συναντήσεις με οργανωμένα σύνολα της κοινωνίας. Εμείς, είπε, είμαστε δίπλα στα προβλήματα των πολιτών και τα ακούμε καθημερινά εδώ και χρόνια. Δεν θυμηθήκαμε τους πολίτες προεκλογικά όπως οι άλλοι υποψήφιοι και τα υπόλοιπα κόμματα, τόνισε.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ακρίβεια. Ο Λίνος Παπαγιάννης, ανάμεσα σε άλλα, υπενθύμισε πως το ΕΛΑΜ κατάθεσε σωρεία εισηγήσεων και προτάσεων για ανακούφιση των νοικοκυριών. Η ευθύνη υπενθύμισε βαραίνει την εκτελεστική εξουσία και την κυβέρνηση.

Και πρόσθεσε: το κράτος αποφεύγει να δώσε κίνητρα στους συμπολίτες μας ώστε να μην μεταβαίνουν στα κατεχόμενα για καύσιμα. Είναι αδιανόητο, είπε, να έχουν ανέβει οι τιμές στα πάντα (ρεύμα, νερό, αγαθά πρώτης ανάγκης) και η κυβέρνηση να μην προχωρεί άμεσα σε μέτρα.

Αναφέρθηκε στους συμπατριώτες μας που είναι έρμαιο των τραπεζών, έχουν μείνει εκτεθειμένοι με τα δάνεια τους, γίνονται εκποιήσεις και αυτό οφείλεται στα όσα ψήφισαν στην βουλή ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ.

Δεν πρέπει να υποτιμούμε, ανέφερε, το μεταναστευτικό, γιατί οι πολίτες είναι μάρτυρες χιλιάδων επιδομάτων που δίνονται σε παράνομους μετανάστες, ενώ οι ίδιοι αναμένουν ή τους έχουν αποκοπεί τα δικά τους επιδόματα.

Καταλήγοντας ο Λίνος Παπαγιάννης υπογράμμισε ότι προτάσεις που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στην βουλή για ανακούφιση των δανειοληπτών δεν βρήκαν αντίκρισμα από κανένα άλλο κόμμα.

Όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης