Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΟΜΕΓΑ, ο βουλευτής της Παράταξης μας και Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δημογραφικού και Μεταναστευτικού Λίνος Παπαγιάννης, υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως, η μέχρι σήμερα νοοτροπία των κυβερνήσεων στην Κύπρο, τα επιδόματα που δίνει το κράτος στους λαθρομετανάστες αλλά κυρίως η αμέλεια του να τηρήσει άμεσα τα μέτρα που το ίδιο εξήγγειλε (και το Ε.ΛΑ.Μ είχε εισηγηθεί προ ετών), για αντιμετώπιση του προβλήματος, οδήγησε στο ξεχείλισμα του ποτηριού και η κατάσταση επιδεινώνεται, έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα από αυτά τα άτομα και θα γίνουμε μάρτυρες ακόμη χειρότερων περιστατικών.

Με περιπολίες της αστυνομίας (που είναι ήδη επιφορτισμένη και χρειάζεται ενίσχυση με προσωπικό) ΔΕΝ θα επιλυθεί το πρόβλημα στην Χλώρακα και σε άλλες περιοχές. Θα αυξάνεται συνεχώς. Έχουμε συζητήσει κατ’ επανάληψη στην Επιτροπή Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της βουλής το θέμα, ανακοινώσαμε και δώσαμε στοιχεία για πράματα και θάματα, ας λάβει επιτέλους άμεσα μέτρα η κυβέρνηση, με πρώτο και πιο αποτελεσματικό αυτό των απελάσεων και της παγοποίησης άλλων αιτήσεων για πολιτικό άσυλο.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) θα είναι παρών σήμερα στην απογευματινή εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Χλώρακας όπου πριν μερικές μέρες, λαθρομετανάστες δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια στην περιοχή. Δίπλα στους κατοίκους της Χλώρακας και όπου αλλού είχαμε επεισόδια από λαθρομετανάστες, το Ε.ΛΑ.Μ διαχρονικά και όχι μόνο με λόγια, αγωνίζεται στο πλευρό των κατοίκων. Οι λαθρομετανάστευση αποτελεί γάγγραινα για την Κύπρο, είναι τουρκικό σχέδιο: οι Έλληνες της Κύπρου να καταστούν μειοψηφία στον ίδιο τους τον τόπο.

Ως Ε.ΛΑ.Μ ΔΕΝ θα το επιτρέψουμε!