Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα ήταν ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης με θέμα την αντίστροφη μέτρηση και την τελική ευθεία μέχρι τις Προεδρικές εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου 2023.

Ο Λίνος Παπαγιάννης ανέφερε ανάμεσα σε άλλα, ότι οι πολίτες στην μέχρι τώρα προεκλογική εκστρατεία το μόνο που παρακολούθησαν είναι τα εσωκομματικά τερτίπια και τις διαφορές των κομμάτων που στηρίζουν τους «τρεις» υποψηφίους (Α.Νεοφύτου – Α.Μαυρογιάννη – Ν.Χριστοδουλίδη), χωρίς να ακούει σχέδιο δράσης, προτάσεις και ιδέες προς επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, καταλήγοντας πως: ΜΟΝΟ ο Χρίστος Χρίστου και το ΕΛΑΜ εκφράζουν τις θέσεις των πολιτών.

Ο συναγωνιστής υπενθύμισε πως οι δανειολήπτες έμειναν έρμαιο των τραπεζών, ο λαός υποφέρει από την ακρίβεια και τόνισε παράλληλα με νόημα πως κανείς τους, πλην του ΕΛΑΜ και του Χρίστου Χρίστου, δεν έδωσαν την δέουσα σημασία στο τεράστιο πρόβλημα του Μεταναστευτικού που απειλεί την Πατρίδα μας και αδικεί καθημερινά τους Έλληνες της Κύπρου.

Ο Λίνος Παπαγιάννης υπενθύμισε κι άλλες από τις προτάσεις που περιέχονται στο πολιτικό πρόγραμμα του ΕΛΑΜ και του Χρίστου Χρίστου.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις του Λίνου Παπαγιάννη.