Καλεσμένος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα με θέμα: «Προσφυγικό τσουνάμι – καραβάνια Σύρων από Τουρκία», ο βουλευτής του ΕΛΑΜ και Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της βουλής Λίνος Παπαγιάννης, υπενθύμισε σε όλους (καλεσμένοι ήταν επίσης εκπρόσωπος  του ΔΗΣΥ, του ΑΚΕΛ και του Υπουργού Εσωτερικών), ότι σήμερα όλοι παραδέχονται αυτό που για χρόνια το ΕΛΑΜ έλεγε, ότι δηλαδή: η κατοχική Τουρκία εργαλειοποιεί το Μεταναστευτικό και επιχειρεί ισλαμοποίηση ολόκληρης της Κύπρου μέσω κυρίως της πράσινης γραμμής.

Δεν υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση από την Ευρώπη ανέφερε μεταξύ άλλων, και η Κύπρος αποτελεί την πρώτη χώρα σε αιτητές πολιτικού ασύλου. Το Υπουργείο Εσωτερικών, κατέληξε, έχει λάβει αρχικά κάποιες σωστές αποφάσεις προς αντιμετώπιση της κατάστασης αλλά έμεινε στην θεωρία.

Τόνισε με έμφαση πως δεν θα δούμε καλύτερες μέρες ενόσω κάποιοι κύκλοι στον τόπο μας (και εντός βουλής) καλύπτουν για οικονομικούς ή άλλους λόγους, τους παράνομους μετανάστες.

Όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης.