Ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) τοποθετούμενος στην ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου, του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και του Ανεξάρτητου Ταμείου Ανακεφαλαιοποίησης.

Παράλληλα, ο συναγωνιστής τοποθετήθηκε και σε ότι έχει να κάνει με την γενικότερη εικόνα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι συμπατριώτες μας με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Ειδικότερα τους τελευταίους μήνες, τα ποσά που καλούνται οι συμπατριώτες μας να πληρώσουν στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος είναι πολύ ψηλά και θα πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση, αλλά και στη συνέχεια η Βουλή, να δει πως θα δώσουμε πραγματικά βοηθήματα στον κόσμο έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Ακολούθως, ο κ. Παπαγιάννης, σχετικά με τον προϋπολογισμό του ταμείου θήρας, ανέφερε ότι μόλις πρόσφατα έχουμε δει να καταργείται και επίσημα ο Ουλαμός Πάταξης Λαθροθηρίας. Ο συναγωνιστής κάλεσε το κράτος, αν θέλει να λέγεται σοβαρό, να αναθεωρήσει την απόφασή του.